Професионално заснемане с дрон за бизнес и лични цели – уникална перспектива от въздуха!

Фотография

ПРОФЕСИОНАЛНО ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН

През последните години, много се наложиха у нас дроновете. Съществуват дронове от нисък клас, които могат да бъдат закупени от любители, чрез които да си правят видеа и снимки.

Не така стоят нещата, обаче, ако желаете професионално заснемане с дрон.

Ето и някои от важните аспекти на професионалното заснемане на обект с дрон:

  1. Техниката – трябва да е от висок клас, с възможно най-добра разделителна способност. Съвсем не е същото, дали един кадър ще бъде заснет на 4k, или на HD. Особено, ако ще трябва кадърът да се използва на големи екрани, например на рекламна видеостена.
  2. Обработката. Кадрите и видеото, без обработка, в суров материал не стават за почти нищо. Монтажът на видео може да даде толкова много “светлина”, че да представи един обект, продукт, или каквото и да било, в коренно различна светлина.
  3. Опитът на този, който ще снима. Няма как да не признаем, че когато се заснема видео или снимки с дрон, се изисква опит.
  4. Управлението на устройствата. Всеки, който притежава дрон знае, че за управлението също се изискват специални познания. Съществуват много функции, които могат да се прилагат, стига да знаете как, например – плавно заобикаляне на даден обект и представяне в 360 градуса. Естествено, това е един най-елементарен пример. Професионалистите, представящи заснемане с дрон знаят много такива, и могат да направят невероятни видеа и снимки.
  5. Допълнителни професионални обективи за дрон. Повечето любители закупуват дрона и ползват това, което имат в наличност. Професионалните компании разполагат с много допълнителни обективи и аксесоари, които подпомагат значително процесът по заснемане.

Естествено, много са и другите аспекти, но по-горе загатнахме за някои от най-важните.

Можем да обобщим, че видеото и снимките, направени с дрон трябва да са изготвени от опитни специалисти, както и да бъдат обработени в студио, с мощна техника и добър софтуер. Крайният резултат, ако се доверите на професионалистите, ще бъде безупречен.

Ако Ви предстои заснемане с дрон и се намирате в София, то Медия Трейдинг са подходящи за тази дейност. Потърсете оферта още днес.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org