5 Неща, За Които Да Помислим Ако Искаме Сватба Край Морето

Морските дестинации и курорти са едни от най-желаните места за сватбени тържества. Те притеглят хората с визията и спокойствието си. Много булки мечтаят за приказното изживяване на сватбения си ден, а сватбата край морето се вписва в тези представи доста добре. Приказката настрана, сватбите край морето изискват по-специално планиране. Ето някои неща, за които е добре да помислим ако искаме да осъществим една незабравима сватба на морския бряг.

1. Преценете дали наистина искате крайморска сватба

Дали романтичните снимки на фона на разбиващите се морски вълни са единственото нещо, което ви карат да искате такъв тип сватба? Ако да, то може би е най-добре да се договорите с фотографа за фотосесия в ден различен от сватбения. Ако пък сте решени да изживеете всеки един миг от сватбения си ден край шепота на вълните, то следващите съвети са за вас.

2. Изберете перфектното място

Изборът на добро място за сватба на морето е един от най-вълнуващите моменти за младоженците. Ако живеете в някой от градовете в близост до морето, вие сте късметлии. Не само че няма да ви се налага да предприемате дълги пътувания, но и ще ви е по-лесно да организирате дори и най-малките детайли покрай сватбата. Ако пък не се намирате в близост до морския бряг, то някои от Черноморските ни курорти може да бъде страхотен избор за вас. Можете да комбинирате морската сватба с меден месец край морето, за едно незабравимо изживяване. 

3. Изберете подходящо време

Метеорологичните условия са нещо, което не можем да контролираме, и което може да ни изненада неприятно в последния момент. Късната пролет, лятото и началото на есента са перфектното време за морска сватба. Изберете хотел или ресторант снабдени със закрита част, за да избегнете капризите на времето. 

4. Изберете подходящи подизпълнители

В идеалния случай можете да потърсите подизпълнители в близост до локацията за провеждане на сватбеното тържество. Ако обаче не можете да се спрете на конкретни хора, не се притеснявайте! Не е проблем да организирате пътуването на вашите диджей, фотограф, видеограф, флорист и т.н. Трябва само да се запознаете с техните условия на работа и да обсъдите вашия казус с тях.

5. Подходящият декор за сватба край морето

Повечето двойки избират декорация в морски стил, за да бъде тържеството им напълно в тон с обстановката. Ако обаче не сте от хората, които обичат нещата да си пасват прекалено много, можете да се насочите към по-изчистените визии с елемент на природа. Цветове като бяло, горско зелено, златно са винаги добра идея. Вие, разбира се, имате пълната креативна свобода да изберете визия, която на вас ви харесва. 

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org