Фермерските пазари у нас се радват на все по-голям интерес

Все по-голям е и интересът за фермерство, от страна на младежите

С удоволствие имаме честта да Ви представим един нов, но за сметка на това изцяло интересен порект, а именно Fermerite.com – проект за животновъдство, земеделие, агротехника и други сходни.

Проектът представлява дигитална платформа, в която се обсъждат най-различни неща, свързани със земеделието.

Смело можем да кажем, че проектът е с приветлив дизайн, удобен за всякакъв тип устройства, добре се чете, както от компютър, така и от всякакъв вид смартфони, електронни четци, игрови конзоли и други.

Грабва окото още щом бъде посетен сайтът Фермерите com.

Ако приемем, че сте горд собственик на имот, на къща с двор, имате засадени лозички, то в сайта ще откриете много полезна информация за това, как да ги отглеждате, за да бъдат плодородни. Същото се отнася и за плодовите дръвчета, както и за зърнопроизводителите.

Т.е., без значение, дали сте хоби фермер, или професионален такъв, чрез сайта ще откриете полезна информация, която ще улесни ежедневието Ви.

Тук е мястото, в което ще откриете всичко необходимо, свързано със земеделие и животновъдство, българско и европейско финансиране, актуални новини и др.

Относно финансирането, почти всеки сектор от фермерството има как да кандидатства за субсидии. Процедурите, обаче, не са никак лесни, затова й в платформата се споделят ценни новини, свързани със срокове, типове документи, къде и как се подават.

В детайли ще откриете ценна, полезна, лесно поднесена информация, касаеща отглеждане на различни земеделски култури и животни, препоръки от водещи специалисти, полезни иновации и не на последно място: идеи за вашето свободно време, свързани с домашната ви градина, двора, любимите цветя и много други.

Кога, ако не сега е точния момент да започнете да следите ежедневно новините и статиите, свързани с градинарството? Навън е пролет. Ухае приятно, време е да помислите за преобразуване на градината си, стига да живеете в къща. За тези от Вас, които живеят в панелно жилище, нещата не са критични, даже напротив. Можете да помислите за засаждането на цветя на балкона си, да направите така, че цялата жилищна кооперация да ухае на свежест, и повечето съседи да Ви се възхищават. За целта се изисква желание, както и ценна информация за цветята, която можете да намерите в проекта, посочен по-горе.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Фермерските пазари у нас се радват на все по-голям интерес, 5.0 out of 5 based on 1 rating