Златните гривни като аксесоар: Как да съчетаване дамското бижу

Мода

С малки изключения, през разнообразните човешки епохи, златото е било символ на вкус, богатство и просперитет. Тези негови качества са абсолютно актуални и днес, и най-вероятно ще се запазят за в бъдеще.

Златното бижу си остава изгодна инвестиция. Освен да ни краси, то е своеобразно и сигурно вложение на излишните капитали. Дори когато последните не са в голямо изобилие, покупката на дамски златни гривни си остава класика в жанра.

Ролята на красивата и ефектна гривна

Всяка дама предпочита да се любува непрекъснато на бижуто, което носи, без значение от неговата парична стойност. За да се накичим с нещо такова означава, че изпитваме удоволствие от визията му. Ръцете са тази част от тялото, която непрекъснато е пред очите ни, и ако пръстените в някои моменти могат да донесат съответното неудобство, то гривните не страдат от подобни недостатъци.

Съчетаването на една гривна с останалата част от бижутата и тоалета си има някои тънкости. Съществуват накити, които може да носите непрекъснато. Има и такива, които носят ред изисквания със себе си. Към последните веднага причисляваме тежките масивни златни бижута, които налагат присъствието на елегантен тоалет. Определено не можем да ги съчетаем със спортно долнище и маратонки.

За ежедневната визия спокойно можем да заложим на по-семпла изработка. Тънка верижка със символична висулка. Оригинални и нежни орнаменти с блестящи камъчета. Дори и малко цвят няма да бъде прекалено разхищение.

Ако сте от дамите, които не се задоволяват само с един аксесоар, повече от една златна гривна наведнъж налага съчетаването на сходни елементи. Удачен избор би бил твърдият модел на златните гривни. Няколко по ред са чудесен начин да изпъкнете независимо от тоалета. Те изглеждат стило с всяка дреха и определено правят ефектно впечатление.

Издръжливост на бижутата

Златото има едно сто процентово предимство. То не се променя с времето. Може да си го носите дори в басейна или морските вълни, стига да не ви е страх от опасността неволно да се разделите с него.

Гривните успешно могат да се съчетават с почти всички модели часовници. Бъдете съобразителни относно цвета на металните елементи в него. Ако все пак предпочитате да е бял, винаги може да си поръчате гривна от бяло злато или със смесени елементи.

Ако се чудите къде може да откриете подобни изящни бижута – https://shine.bg ще ви изненада с неустоими предложения, които на мига ще се превърнат във ваш фаворит. Не се бавете да разгледате уникалните златни или сребърни украшения, с които гарантирано ще заблестите. 

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org