Златни бижута – идеален подарък за Свети Валентин

Няма никакво съмнение, че Денят на влюбените, е един от най-важните и запомнящи се празници в живота на всяка двойка. Поради тази причина, отпразнуването му трябва да бъде максимално добро, а подаръците да са почти съвършени.

Златни бижута за подарък

Златните бижута са най-подходящият подарък както за всяка жена половинка, така и за представителите на силния пол. Но днес ще обърнем внимание главно на дамите.

Златни висулки СОМАХА

Първият символ, който олицетворява до най-голяма степен любовта между двама души, без съмнение е сърцето. Спрямо вашият вкус, в СОМАХА са подбрали, различни видове висулки с елемент сърце. Златните и сребърни висулки могат да са с плътен елемент или пък с кух, освен това могат и да са комбинация от няколко вида благородни метали. Всяка дама би се зарадвала на колие със сърце, което да подчертае нейната невинност и доброта. Изключително издържан и класически подарък е и златният пръстен, който е изработен под формата на надпис, гласящ ,,любов‘‘. Подобно послание може да бъде и ,,обичам те‘‘. Но на което и да се спрете, бъдете сигурни, че с помощта на този пръстен вие тотално показвате силната си и пламенна любов.

Златни колиета СОМАХА

В колекцията от златни колиета в златни бижута от СОМАХА може да видите и още един също толкова важен знак за съвместното съжителство и живот на всички възлюбени по света. Това е не коя да е, а самата безкрайност. Неговата дължина е 45 см., а самият знак е 3 см. От лявата част на знака безкрайност са поставени мънички красиви камъчета цирконий, а от дясно е написано ,,любов‘‘. В зависимост от личните предпочитания и вкус, може да се избере и малко по-различен модел колие, където знакът е без букви и краищата му се удебеляват. Изключително красиво, нежно и женствено златно бижу, с помощта на което вие декларирате вашата безкрайна преданост, любов и уважение към своята спътница в живота. Какво по-добро от това може да се каже?

Златен синджир катинар с ключ

И тъй като е необходимо чрез всяко златно бижу, което е предвидено за подарък на жена, да се изразява определено послание, ние решихме, че е добра идея да включим също и катинар с ключ към него. Както най-вероятно вече сте се сетили, катинарът олицетворява сърцето на мъжа, което вече е подарил на своята любима, а пък ключът, с който то може да се управлява, остава само и единствено за нея. Това е изключително мил, силен и въздействащ жест, който може да просълзи и най-безчувствения човек на този свят. Посланието е изключително силно и това го превръща в подходящ златен подарък не само за Свети Валентин.

Други златни бижута подходящи за подаръци

Ангелът също до голяма степен е много подходящ символ, който отлично може да се свърже с любовта и предаността. Такова златно колие с хоризонтални ангелски крила или пък цял ангел може да закупите от златни бижута СОМАХА. То олицетворява свободата, чистотата и добротата.

Подходящо златно бижу за момиче е и колието с пеперуда. Особено популярен избор е сред по-младите девойки, които искат да подчертаят свободата си и младежката си буйност по един изтънчен начин. Колиетата с имена също са изключително модерни. По този начин всеки може да носи близко до сърцето си името на някого, когото обича.

Последните няколко години всички започнаха да си връзват на ръцете червени кончета, които да ги пазят от злини. От СОМАХА са се постарали да са в крак с най-новите тенденции и предлагат голям избор от червени кончета с прикрепени към тях златни орнаменти. Самите елементи могат са буквички, фигурки, пеперуди, знака на безкрайност и много други. Комбинирайки двете неща – злато и червен конец против уроки, гривната се превръща в индивидуален подарък с ясно изразен смисъл.

Изборът на подарък за любимия човек никога не е бил лесен, но от СОМАХА са се погрижили да го направят максимално удобен.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org