Заслужава си да харчите пари за дамско бельо

Мода

Точно както в модата, бельото се предлага в различни ценови диапазони. Има евтино, достъпно бельо, има бельо от среден клас и има скъпо луксозно бельо.

Но не всички разполагаме с неограничен бюджет, за да купуваме абсолютно всички модели, които привлекат вниманието ни. Ето защо стратегическото пазаруване може да допринесе много. Така ще се сдобиете с необходимите артикули, без да изпразвате портмонето си.с

Какво определя цената на дамското бельо

Преди да направите покупката си, е важно да вземете предвид къде точно отиват парите Ви. Марката ли е това, което ви привлича в един модел или материята, от която той е изработен? Точно така, трябва да знаем какво точно плащаме, когато отидем на касата с избраните от нас модели.

Що се отнася до бельото, прекаленото пестене ще ви струва повече в дългосрочен план. Хубаво е да можете да купите много неща на ниска цена, но често тази ниска цена идва с липса на качество и изработка. Вероятно ще забележите, че при по-евтините сутиени жиците изскачат по-бързо, чашките се деформират лесно и тъканта се поврежда след няколко изпирания. Ластикът също се набръчква или изпъва, материалът по-бързо образува дупки и тъканта се износва.

Ако държите на памучното дамско бельо, заради предимствата на естествените материи, изберете модел без да се съобразявате с търговската марка. От друга страна, ако държите да разполагате винаги с екстравагантни модели, ще се наложи да погледнете към топ-предложенията на някои най-оценените италиански производители.

Защо понякога бельото е толкова скъпо?

Както споменахме, понякога това е така, защото плащате за марка с име. Може да е и материалът. Някои бутикови марки внасят своите материали от Европа или са проектирани в Европа, където често ще видите тъкани като истинска дантела, коприна и сатен, всички от които се нуждаят от определен набор от умения за производство на бельо.

Дизайнът на бельото също изисква специален вид майсторство. Сутиените имат няколко части, които придават търсената опора и прилепват за дрехата. Ако не е направено внимателно, няма да ви предложи търсения комфорт. Бельото е по-малко сложно, но изборът на плат е важен както за хигиената, така и за дълготрайното носене.

С всичко казано, ние искаме да подходите към бельото с правилната психология – качеството е над количеството. Колкото по-добре се грижите за бельото си, толкова по-дълго то ще ви служи, ако е качествено като материя и изработка. Това важи за сутиените, бикините, халатите и пижамите. По-добре е да отделите малко повече пари за модел от марка, на която имате доверие, предназначено за вашето тяло и нужди, и го третирайте според указанията в етикета. Започнете от малко с най-важните чифтове, като сутиени, бикини, прашки, бански костюми, и бавно изграждайте колекцията си. Един от най-търсените магазини за ka`estweno дамско бельо, е този на Velina Vanity.

Не търсете марки, а магазини

Често по сергиите на пазарите, както и в някои онлайн магазини, намираме реплики на скъпи марки и модели, направени от некачествена материя, която бързо се износва и губи цвят. Това, за жалост, важи с пълна сила и за бельото. Затова съветът ни е да се придържате на първо място към магазини, които държат на качественото бельо и на  клиентите си.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org