Хитри съвети за преобразяване на летния гардероб в есенен

Първите дни на октомври и почти целият септември е време, което трудно наричаме есенно, но, със сигурност, не е и лятно. Да не говорим, че това е период, когато трябва, а не искаме да се прощаваме в с лятото. Ето защо все още не сме готови да приберем летните дрехи, а и за есенни все още ни е рано да ходим на пазар, понеже всички пари са изхарчени по ваканции и почивки. Но не бива да се притеснявате, защото точно за този период имаме точното решение за вас. Споделяме с вас няколко хитри съвети за преобразяване на летния гардероб в есенен.

  1. Любимият летен потник или тениска с оувърсайз яке

Тази небрежна и супер лежерна комбинация е идеална за септемврийската вечерна прохлада. Освен това, в нея ще усетите вкуса на лятото и полъха на есента. Комбинирайте с оригинална миди пола разкроена в долната част или някой изчистен скини панталон.

  1. Лятната пола със спортно горнище с дълъг ръкав

Идеален вариант за уикенда, а и за вечерите с приятели! Не е нужно да прибирате лятната пола в гардероба, защото през есента можете да продължавате да я носите така, с дълъг ръкав, а даже и с интересен плътен  чорапогащник в ярък цвят.

  1. Летният панталон от лен с оригинални боти или ботуши

Перфектен вариант за вашия панталон с широки крачоли. За обувките ви съветваме да пробвате нещо с миди дължина, а защо не и с лак или лъскави, бляскави или каквито и да е шарени орнаменти за повече цвят!

  1. Секси топът от лятото върви чудесно с есенното сако

В комбинация с бойфренд дънки това е страхотен вариант за петък вечер, а и за излизане с приятели и дори за по-небрежно облекло за работното място, ако офис дрескодът ви не е толкова строг и официален.

 

Източник: https://e-alexandra.com

 

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org