Хартиените торбички – с грижа за природата и толкова практични

Светът отдавна започна да загърбва масовата употреба на найлонови торбички, отдавайки предпочитание на естествените материали. Така през последните години хартиените торбички започнаха да набират популярност и да бъдат възприемани като нещо нормално и удобно за употреба. Това е напълно логично.

Хартиените торбички са също толкова леки, практички, може да се използват неколкократно и освен това не замърсяват околната среда. Сгъвате ги и не заемат кой знае колко място. Може да ги използвате неколкократно. Доста по-дълготрайни са, отколкото мнозина предполагат.

Изкуството на дизайна

В наши дни произвеждането на хартиени торбички се е превърнало в изкуство. Те могат да бъдат брандирани, с размери по желание на клиента, с различен цвят и изготвени от няколко вида хартия. Усъвършенстваното оборудване и професионалният подход гарантират качествен продукт, който е представителен и дълготраен. А кой бизнес не иска да изглежда перфектен и надежден в очите на клиента? Няма такъв.

Работа според потребностите ви

Като всеки един продукт хартиените торбички могат да бъдат индивидуализирани в стил, който клиентът иска и може да си позволи. Изборът на една или друга хартия например се отразява върху крайната цена на поръчката. Цената се определя още от тиража, размера, количеството на нанесените цветове, наличието на дръжки или отсъствието им, нанасянето на изображение на едната или на двете страни на торбичката, вида дръжка и др. Дръжката например може да бъде укрепена или неукрепена.

Приложения на хартиените торбички

Много са случаите, в които те ще влязат в употреба.

  • Опаковане на покупките от магазина;
  • Опаковане на храната на детето за училище;
  • Опаковане на пощенски пратки;
  • Съхраняване на вещи;
  • Опаковане на подарък;
  • Разпространяване на рекламни брошури;
  • Запазване на свежестта на хранителни продукти (например хляб);
  • Използване в различни творчески работилници и т.н.

Реклама

Съвременните хартиени торбички са отлично средство за рекламиране на стоки и услуги. Посочваме това тяхно приложение отделно, тъй като заслужава особено внимание. Вероятно сте забелязали колко ефектно изглеждат стоките, които купуваме, когато от магазина ни предложат хартиена торбичка с логото на производителя или пък тематично украсена. Това определено се запомня и служи като дълготраен маркер за професионализъм и отношение към клиента.

Брандирани хартиени торбички

Една от най-търсените услуги при нас са рекламните хартиени торбички с нанесени върху тях лога на фирмите. Подобно на папките, визитките, тефтерите и календарите, този тип продукти са модерен и доказан атрибут за поддържане на репутацията на бизнеса.

Това на практика е един от начините да презентирате компанията и наедно с това да разширявате кръга от хора, които познават търговската марка. Готовите хартиени торбички, изпълнени по специален дизайн, допълват имиджа на компанията както сред клиентите, така и сред другите предприемачи на пазара, включително конкурентите.

Освен това брандираните хартиени торбички с оригинално оформление са прекрасна опаковка за широк спектър от стоки. Особено актуални са те, когато става дума за подаръци. Съгласете се, че винаги е приятно да получите дар в стилна опаковна, а не просто найлоново пликче. Колкото по-професионално е изработена хартиената торбичка, толкова по-дълготраен и положителен ефект ще има тя върху таргет-групата.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org