Шапки с брошки

Мода

Онлайн магазин Broshka.bg представя на Вашето внимамие огромно разнообразие от шапки с брошки, гривни, джобни огледала, пинчета и какви ли още не аксесоари, все продукти, които да направят визията Ви завършена, съвършена.

В магазинът се предлагат универсални шапки за глава, които предпазва от неблагоприятни природни явления през студения сезон. Но и не само това … Шапките, освен за защита, са и за стил, комфорт и завършен вид.

Плетени шапки заемат специално място в гардероба на съременната жена. Техните предимства пред аналозите от кожа или филц са безспорни. Те са безтегловни, удобни за носене, не подлежат на деформация – след смачкване първоначалната форма лесно се възстановява. Свалената от главата шапка лесно се побира в джоба на палтото или в чантата.

Шапките с брошки са малко по-големи и се отличават от плетените. За тях си трябват по-специални грижи.

Плетена шапка отдавна се превърна в стилен аксесоар, който се създава от видни модни дизайнери и модни експерти. Различни видове и стилове ви позволяват да комбинирате този шапка с всички съществуващи стилове на облекло.

Шапката може да бъде плетена във въртящи се или кръгови редове. Кой метод да изберете зависи не само от вкусовете и предпочитанията на дадена плетачка, но и от избрания модел.

При плетене на въртящи се редове се получава плоска тъкан, която се зашива след края на работата. В този случай се използват прави игли за плетене с дължина 35 – 40 см. Едната част има заострена форма, а другата завършва със специална запушалка. По време на работа предпазва острието от изплъзване от спиците

Плетене в кръг произвежда цилиндрична тъкан. Плетачите познават повече от дузина видове шапки, плетени на игли за плетене, но може би най-популярният модел е обикновена шапка шапка, плетена с преден сатенен шев или ластик. От няколко поредни години каските, балаклавите и подвижните качулки не слизат от световните подиуми.

Онлан не се намират много разнообразни шапки, но в магазин Брошка ще се изумите от стотиците модели шапки с брошки.

Разгледайте електронният каталог и изберете новата си шапка още днес.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org