С какво да съчетаете и как да изберете

Мода

мъжки клин за тренировка?

Клиновете за бягане стават все по-разпространен вид облекло, както за мъже, така и за жени. Те предлагат няколко ключови предимства – включително комфорт, топлина през зимата и мускулна компресия, които могат да подобрят резултатите от вашите тренировки.

Ако никога преди не сте носили клин, е полезно да знаете как да го правите правилно. Следващите съвети ще ви помогнат да се чувствате по-уверени, носейки това облекло за бягане и да изберете правилния чифт за вас.

Има няколко различни фактора, които трябва да имате предвид при избора на клин, включително размер, дължина и дебелина. Следващите раздели ще отговорят на всички ваши въпроси относно това как да носите клин.

Как трябва да стоят клиновете за бягане?

Едно от най-важните неща е да изберете дамски или мъжки клинове онлайн с правилната кройка. Вашият клин трябва да прилепва плътно и да се усеща почти като втора кожа. Не искате те да са разхлабени, в противен случай няма да получите никакви ползи от мускулната компресия. Те обаче и не трябва да са толкова стегнати, че да ограничават движението.

Как да изберем размер на клин?

Ако никога преди не сте носили клинове, струва си да посетите магазин за спортни дрехи онлайн, за да пробвате няколко различни чифта. Също така потенциално си струва да закупите няколко различни размера и след това да върнете тези, които не пасват толкова добре на формата на тялото ви.

Внимавайте за шевове

Ако изберете клин, който не е специално предназначен за бягане, има риск шевовете да се протрият на определени места. Например, някои мъжки модели са предназначени за вдигане на тежести, докато някои дамски клинове са предназначени повече за йога или пилатес. Най-добре е да изберете чифт, който е специално предназначен за бягане, ако планирате да ги използвате по този начин.

Дебелина и покритие

Клиновете за бягане обикновено са проектирани да се носят със специално спортно бельо – може да е неудобно да носите допълнителен слой обикновено под вече тесен клин. Разбира се, изборът е изцяло ваш.

Като алтернатива много хора избират да носят чифт къси панталони върху клина, за да се прикрият по-издадените части на тялото или по-дълга тениска, която покрива предната и задната им част. Някои мъже също носят ленти за спортисти под клина си за бягане.

Как да изберем клин за бягане?

Има няколко важни фактора, които трябва да имате предвид, когато избирате новия ви клин. Те включват:

  • Метеорологично време

Ако бягате в студа, може да изберете такъв, който е малко по-дебел и който стига чак до чорапите ви, така че да са покрити глезените. От друга страна, когато бягате в топло време, изберете онзи, който включва материали за поглъщане на потта и вентилационни елементи в дизайна.

  • Непрозрачен

Клиновете трябва да са 100% непрозрачни. Изберете този от доверена марка и доставчик, която няма да показва кожата ви през материала. Ето защо отново е важно да носите клинове, които са предназначени специално за спорт – ежедневните клинове и клиновете за йога понякога могат да бъдат по-прозрачни, отколкото бихте искали, когато тренирате.

  • Помислете как ще стоят на кръста ви

Различните видове клинове ще включват различни функции за задържане на облеклото на кръста ви. Една популярна опция е връзката на талията с шнур – това означава, че можете да ги стегнете, ако започнат да се изплъзват, докато бягате. Добрата изработка ще ви помогне и самият ластик да се задържи максимално по време на активно движение.

Не се колебайте да разгледате сайта за повече информация и нови, актуални модели, които заслужавате да имате в гардероба си.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org