На вашето внимание : Новият магазин Obeci.bg

Всяка дама обича бижута. Едва ли и ма такива, които не обичат красиви гривни, обеци и колиета. Изработени от благородни метали или пък те винаги са били повод за усмивки. Една жена винаги би се зарадвала да получи като подарък красиво бижу. Това са уникални красиви аксесоари, които всяка уважаваща външният си вид дама използва. Те са актуален акцент към облеклото и практиката показва, че се използват през пролетта и лятото. Това е така поради факта , че тогава носим значително по-малко дрехи(палта и якета) и имаме възможност да изложим на показ и любимите си бижута. Елегантно стоящи на врата колието и нежни гривни са много елегантно допълнение към визията Ви.

В новият магазин Obeci.bg ще откриете уникални модели от медицинска стомана колиета, гривни и обеци. За хората, които обичат екстравагантната визия предложенията от Obeci.bg са насочени именно към тях. Не забравяйте, че това да бъдете забелязани означава да изглеждате различно. Съвременните водни тенденции са насочени към употребата на материали от всякакъв вид, като метали, камъни дори естествени пера. За да сте модерни не означава само да бъдете облечени с маркови дрехи, използвайте и подходящи аксесоари, които да подчертаят Вашата женственост. Дори най-обикновено облечената дама се променя до неузнаваемост с голямо кичозно колие, което се забелязва от далеч.
Когато пазарувате от новият ни магазин Obeci.bg не пропускайте да се съобразите с това къде и кога ще носите избраните модели. Това да можете да съчетаете умело собствените си стилови тенденции в облеклото с тези на носените бижута е наистина изкуство. Има жени, които толкова са обсебени от бижутата, които насят, че дори на моменти прекаляват. Но всичко това е въпрос на личен вкус и нагласа. Затова ако не сте от тези, които имат чувство към това как да избират и с какво облекло да носят различните видове бижуто по-добре се консултирайте със специалист.
От Obeci.bg ще Ви сдадем няколко насоки, свързани с правилното съчетание на тези аксесоари с облеклото. Всъщност бижута можете да носите и дори, когато сте спортно облечени. Факт е обаче, че материала от който те са изработени трябва да отговарят на съответния стил. Силиконови гривни например се носят с дънки и спортни тениски. Тук цветовете също могат да варират в зависимост от предпочитанията Ви.
Бижутата можем да категоризираме в няколко вида – класически, ежедневни, подходящи за офиса, бижута за поводи и празници от Obeci.bg. Класиката в жанра са пръстените със скъпоценен камък, както и гривните. При класическите няма конкретни правила, те могат да бъдат носени както с ежедневно облекло, така и за офиса. Те лесно се комбинират с други бижута, като не се изключват взаимно.
Ежедневните та такива, които са част от начина ни на живот. От Obeci.bg съветват – те не бива да се натрапват и да крещят. Те са семпли и почти незабележими. За да постигнете елегантност и стил носенето на ежедневни такива не трябва да са прекалено ярки и контрастиращи с облеклото.
Офисните модели са по-скоро очарователни. По –изискани и дори част от класическите. Тук можете да използвате часовник, гривна, обеци, колие и всички те да бъдат като част от офисната обстановка. Не прекалявайте с натрапчиви бижута. Тук не биха се вписали въобще.
Бижутата за специални поводи могат да бъдат по-луксозни. Наблегнете на камъните и перлите. С облекло носено точно за този повод няма как да не носите неотразимо и елегантно бижу.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
На вашето внимание : Новият магазин Obeci.bg, 3.7 out of 5 based on 3 ratings