Модните тенденции за 2015 година

Започнаха месеците, съдържащи буквата Р, т.е. започват и студовете. Въпреки че синоптиците ни обещават топъл месец Септемри, то всеки знае, че следобед става хладно, т.е. време е да погледнем в гардероба и за есенните дрехи.

Идва си края на лятото, следователно положението става напечено. Напечено до толкова, доколкото трябва да следваме модните тенденции, за да изглеждаме привлекателни през един от най-красивите сезони – Есента.

И така, какво да очакваме през наближаващата 2015 година ще разберете, ако прочетете статията докрай.

И през предстоящата година, както и през 2014 на мода ще продължат да бъдат късите рокли, като дизайнерите ясно правят изключение (всички знаем, че обикновено късите рокли са за лятото).
Романтични рокли, колани с дантели и орнаменти, тъмните цветове ще бъдат на фокус и през сезон 2014-2015.

При официалното облекло задължително присъстват съответните аксесоари. Прекрасен тоалет без аксесоари е някак незавършен.
За да се предпазите от хладните вечери, съчетайте с привлекателно дантелено болеро, сложете цветя в косите и бижута от платина или бяло злато.

Дантелата – все по-модерна с всяка изминала година. И през 2015 се очаква много от дантелите – присъствието им при почти всеки официален тоалет са неизбежни. В зависимост от Ви тя може да изглежда напълно различно.

И за финал малко информация за стилът “Бохо”. Тези от Вас, които не са чували, става въпрос за така наречения бохемски стил, който стана много популярен в светът на модата през 2013 година.

Дамата в този стил обикновено е нежна, женствена, същевременно и влиателна и елегантна.

По отношение на цветовете през 2015 година ще се разчита много на тъмните цветове, както споменахме по – горе, като най-предпочитани ще бъдат розово-лилаво, тъмно жълто, наситено лилаво, наситено кафяво и други подобни.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org