Модни тенденции: Карирано палто

Мода


Снимка: Онлайн магазин за дрехи Fashion.bg

Карираното палто може да бъде овърсайз, минималистично, черно-бяло или цветно, с различна дължина и от различни материи. То може да бъде представено в разнообразни стилове и да отговаря на различните изисквания на потребителите. Добър избор е за по-хладните и студени пролетно-есенни и зимни месеци. Ниските температури изискват плюшени текстури, топли и дебели материи. Карираният принт помага на силуета да изпъкне. Ако е с колан, ще му придаде елегантност, а ако е овърсайз с паднали рамене, ще изглежда непринудено.

За колекцията си Resort 2022 Versace представи къса, цветна пастелна версия, която е идеална за плавен преход от лятото към есента.

Колекцията на Thom Browne изобилстваше от модели в пепит.

Предложението на Courrèges се съчетава добре с дрехи в тъмносиньо, шоколадово кафяво или черно.

Helen Anthony впечатли с изключително дълги карирани палта.

Coach 1941 показа палто в стил пелерина с кожени елементи в същия тон.

Карираното палто е едновременно практично и стилно и е добре да го имате под ръка.

С какво да комбинирате карирано палто

Ако ще носите палтото винаги закопчано, не е от голямо значение какво ще облечете под него. В повечето случи обаче сигурно ще ви се наложи да го носите разкопчано. В този случай най-добре е да го комбинирате с едноцветни блузи, за да може палтото да изпъкне. Може също така да го носите с едноцветни рокли до коляното. А най-добре ще изглеждате ако завършите тоалета с елегантни ботуши на висок ток.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org