Кои почистващи услуги са най-популярни за дома?

Мебели

Често срещана практика в днешно време, която се прилага не само в офисните пространства, но и в домашните, е наемането на професионалисти в областта на почистващите услуги.

От Mr Clean споделят кои са услугите, които най-често се заявяват допълнително от клиентите.

Пране на килими

Услугата пране на килими е предпочитана, а ефектът от професионалното премахване на замърсяванията трудно може да се постигне в домашни условия, без знания и правилна техника.

Фирмите за почистване, както и екипите, които пристигат на посочения адрес, са оборудвани с необходимите професионални машини, пособия и препарати, за да гарантират, че килимът ще бъде като нов.

След като се установи какво е състоянието на килима, от какъв материал е направен и дали има петна, които ще бъдат трудни за премахване, се започва почистващата дейност.

В резултат вашата текстилна подова настилка ще изглежда като нова.

Почистване на прозорци

Това е задача, която много домакини определят като досадна и неприятна, а резултатът от почистването бързо отминава. Особено животът в градска среда, прекомерното замърсяване на въздуха и други фактори, води до необходимост от по-често почистване на прозорци.

За да се гарантира чистотата на стъклената повърхност и дограмата, се използва висококачествена техника и устойчиви препарати, които махат дори най-упоритите замърсявания.

Пране на мека мебел

Определено това е една от най-заявяваните почистващи услуги. Това може да включва пране на дивани, на табуретки, фотьойли и други. Предимствата на тази услуга са, че:

  • дори да почиствате редовно повърхността с подръчни материали, дълбоките замърсявания си остават скрити и трудно могат да се изкарат на повърхността;
  • по-упоритите петна, с които не бихте могли да се справите, могат да се премахнат с професионални препарати;
  • възвръща се добрият търговски вид на меката мебел;
  • премахват се вредните акари, които често са причина за алергични реакции, проява на дразнеща кашлица и други;
  • ако имате домашни любимци, трудно ще се разделите с остатъците от косми, които се натрупват навсякъде. С прането на мека мебел всички те ще бъдат отстранени.

Има и още много популярни услуги, като почистване на щори, на мокети, на матраци, на техника и други. Освен всички гореизброени предимства, които са общовалидни за целия набор от услуги, ще получите още един плюс – ще си спестите време и усилия.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org