Какво представлява йоннизиращата четка за коса?

Мода

Йонните четки за коса са основна тенденция от години. Заслужават ли си наистина инвестицията или всичко е само маркетингов шум?

Науката зад йонните четки за коса.

Нека поговорим за наука. Първо, първо трябва да знаете, че косата ви се състои от положителни и отрицателни йони. Когато създавате триене чрез ресане на косата или изсушаване с кърпа, вие лишавате косата си от отрицателни йони. Това нарушава естественото състояние на косата ви, причинявайки къдрене и статичност.

За щастие, йоннизираща четка за коса може да обърне този ефект. Когато включите йонна четка за коса и разрешете косата си с нея, добавяте отрицателни йони обратно в косата си и възстановявате естествения й заряд. Това в крайна сметка означава, че получавате коса, която е по-блестяща, по-гладка и по-малко къдрава.

Йонни четки за коса: незабавно решение или дългосрочно решение?

Йонните четки за коса са страхотни както в дългосрочен, така и в краткосрочен план. Ще видите очевидна разлика след първата си употреба. Когато отрицателните йони се свържат с косата ви, те затварят кутикулата.

Каквито и да са изтощени или разцепени краища, са запечатани временно, така че изглеждат по-гладки. Когато краищата на косата ви се затворят, влагата се заключва, което прави косата ви да изглежда невероятно здрава и буйна.

Друго предимство на йонните четки за коса е, че те намаляват времето за сушене. Ако имате дълга или дебела коса, това може да промени живота ви! Кой иска да седи един час със сешоар? Със сигурност имате по-добри неща за вършене и по-интересни начини да тренирате ръцете си.

И намаляването на времето за сушене не е само време. Тъй като йонните четки изтласкват по-бързо молекулите вода от косата ви, те намаляват количеството топлинно увреждане, което получавате при всяко издухване. Това означава прекрасна коса сега и още по-добре изглеждаща коса в бъдеще.

Използвайте йонната си четка заедно с продукти, формулирани, за да помогнете на косата ви да устои на топлината.

Готови ли сте да вземете своя собствена йонна четка? Не е задължително да е толкова скъпо, колкото си мислите. Въпреки че има някои страхотно изглеждащи високотехнологични йонни четки, всъщност нямате нужда от тях. Вместо да използвате батерия, можете да използвате обикновена йонна четка със сешоара си, за да получите същия ефект. Професионалистите на косата обичат йонизираща четка за коса Philips Ionic Brush и е лесно да разберете защо.

Надявам се статията да ви е допаднала ще се радвам на вашите коментари и мнения за йонизиращите четки.

Очаквайте скоро нови и страхотни статии от нас !

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org