Как правилно да изберем обувки за роклята?

Мода

Нека в тази статия ви дадем съвети как да изберете правилно обувките си според вида рокля, която носите.

Ежедневни рокли

  Тъй като особено се цени комфорта и удобството при ежедневното носене, обувките на висок ток няма да са подходящи за носене с такава рокля. Най -добре е да дадете предпочитание на модели с малък и стабилен ток, който ще добави няколко сантиметра височина към фигурата ви и ще ви позволи да останете елегантни.

  Ако не харесвате токчета, тогава можете да попълните гардероба си с изящни равни обувки. Цвички или сандали са подходящи и за вас. Просто се уверете, че те не са украсени с твърде предизвикателни елементи: кристали, мъниста, пайети, което може да доведе до кич.

  Чувствате ли се уверени на токчета? Тогава можете да се зарадвате със стилни ботуши или боти. Като алтернатива, допълнете тоалета си с обувки на платформа като сабо или клин с желаната височина.

Бизнес рокли

  Обувките за рокли в бизнес стил трябва да се подбират много внимателно. Така че, избраният модел трябва да бъде продължение на сдържания и в същото време елегантен образ на бизнес дамата. Можете да изберете стилни обувки на висок ток или боти до глезена. Основното е, че обувките трябва да са затворени, със стабилна пета и неотвратими цветове.

Рокли в спортен стил

  Имате ли спортна рокля в гардероба си? С нея може успешно да съчетаете равни ботуши или сандали на платформа. Тези обувки могат да бъдат чудесно допълнение към създадения стил и можете да запазите елегантността си дори по време на обикновена разходка. Препоръчваме също да пробвате обикновени маратонки, мокасини или кецове със спортна рокля. И с такива обувки можете не само да се разхождате по улиците на града, но и да се занимавате с активни спортове.

Вечерни рокли

  Не сте сигурни какви обувки да изберете за вашата вечерна рокля? Всичко зависи от вида и. За къса рокля изберете обувки или сандали със затворен пръст. Отворената рокля ще изглежда добре с отворени сандали с каишки, а модел с деколте се комбинира с обувки със затворени пръсти.

Плажни рокли

  Най-добрият спътник на такива рокли ще бъдат обикновените сандали или обувки сабо. Никога не комбинирайте плажна рокля с обувки на висок ток! Можете да носите само леки обувки с отворени пръсти, които са идеални за безгрижна почивка на плажа.

Източник: drehi-online.com

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org