Как да изглеждате високи и слаби без да се налага да носите токчета

Бихте ли искали да изглеждате високи и слаби, като  носите ниски и равни обувки вместо високи токчета? Знайте, че можете и сте на път да научите как чрез нашите макси модни съвети!

   За щастие тенденцията на ниските обувки се възради за всичко, което има твърда подметка на земята. Първоначално дамите ще се питат: Как ще изглеждам по-висока и по-слаба на равни обувки, вместо висок ток?  В тази статия ще ви разкрием няколко прости трика, за да изглеждате високи и слаби, дори само ако носите удобен чифт маратонки!

   За да изглеждате по-високи, трябва да направите крака  си да изглежда по-дълъг и след това да подберете дрехи като  панталони и поли с висока талия. Но също така и с рокли, където талията е практически изместена под бюста. Не вярвате ли? Изпробвайте го пред огледалото!

   Така че, за да изглеждате по-високи, уверете се, че подгъвът на панталона, който носите, е възможно най-дълъг, той почти трябва да докосва пода. За полата, от друга страна, не трябва да бъде нито прекалено къса, нито дълга. Съветваме ви да купувате поли с изчистена и права линия.  След това вмъкнете тъмните нюанси на различните цветове в гардероба си, така че ще продължите да се стремите да изглеждате по-слаби.

  Все още по темата за цвета, за да изглеждате по-слаби и високи, носете  обувки, панталони и колан от един и същи  цвят. Същото нещо важи и за чорапите и полите. И ако наистина искате да се откроите, носете и ризата си в същия цвят. Не забравяйте, че приемствеността е ключът. Със сигурност дреха, която много помага за тази цел, е  гащеризонът, който отново се появи на мода в последно време.

   Така, след като разбрахте тези основни трикове ще можете да оставите обувките си на висок ток за дълго време в шкафа и да помогнете на краката си хем да си починат от тяхното носене, хем да бъдете модерни и привлекателни!

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org