Избор на дамско бельо

Мода

Съвети за избор на дамско бельо, избор на материя, стил, цвят…

Когато дойде времето, в кето да закупите ново дамско бельо, определено трябва да вземете предвид няколко фактора, а не просто да се нахвърлите на това, което видите и грабне окото ви.

Съществуват много важни изисквания за дамското бельо, което е добре да разгледате в тази статия. Вярваме, че това ще Ви помогне занапред!

Порвото важно нещо, това е, че бельото не следва да се вижда. Второ, цветът му следва да е в хармония с цвета на връхните дрехи. Колкото до бельото с телесен цвят, то трябва да присъства в гардероба на всяка уважаваща себе си жена, тъй като подхожда на всичко. 

Самоуверената, уважаваща себе си жена никога няма да позволи да се види дантелата на бикините й под плътно прилепналите дрехи. И като цяло, по-добре е да носите дантелени бикини не на работа или по друг ежедневен повод, а предимно за любимия си мъж. Защото е известно, че дантелата по дамското бельо действа на мъжете като покана.

Внимавайте с краищата на бикините – те не трябва да се показват над колана на панталона или полата. Подобна линия бикини, която откровено се подава изпод дрехите, се счита за проява на лош вкус.

Такива трикове може и да са простими за тийнейджърите, но по никакъв начин не са приемливи за изисканите дами.

Помислете за безшевно бельо, когато се обличат тесни панталони. Според статистиката, мениджърите изразяват негативно отношение към бельото на дамите, което се вижда изпод дрехите. Те са сигурни, че жената, която се е облякла така, не е настроена да работи, а и такава демонстрация ще се отрази негативно на производителността на мъжете.

Дамско бельо – материя

Материята, от която дамското бельо е създадена, играе ключова роля. Много е важно да изберете бельо, изработено от висококачествени материали. Най-благоприятните изкуствени влакна за женската кожа са полиамид или ликра. Известно е, че тези материали са достатъчно здрави и еластични.

Дамското бельо, изработено изцяло от синтетични тъкани, няма осигури на нито една жена комфорта, който заслужава. Затова внимателно прочетете етикета- по-добре е да оставите бельото, изработено от по-необичайни материали и украсено с дантели, за специални поводи, а в ежедневието да заложите на бельо, изработено предимно от естествени материи.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org