Два парфюма на Chanel са категоричните любимци на почитателите на изящната парфюмерия

Мода

Живеем във време, в което пазарът буквално е залят от продуктови предложения от всяка сфера на живота. Никога не е било по-лесно да се сдобием с артикул, продукт или услуга, които бихме искали да притежаваме. Съвсем същото бихме могли да кажем и за парфюмите – сблъскваме се с цяла плеяда от благоухания и аромати, които безспорно вълнуват и изкушават сетивата ни. В днешната статия решихме да спрем вниманието си на два парфюма от марката Chanel, за които не бихме могли да изкажем друго, освен суперлативи.

Ароматите на Chanel с годините многократно са доказали първенството си в парфюмния свят – безспорно голяма част от почитателите на благоуханните есенции спират избора си именно на тях. Този факт никак не ни изненадва – марката е еталон по отношение на създаването не само на висококачествена парфюмерия, но и на друг тип стоки и артикули от света на красотата. Гримът и козметиката също сформират прекрасната и изтънчена продуктова гама на марката – с охота и готовност от Chanel предоставят богат избор на своите многогодишни и верни клиенти.

Allure от Chanel е един от неустоимите и заслужаващи си парфюми на пазара

Почитателките на непреходните и неустоими аромати категорично ще се съгласят, че Allure by Chanel изцяло отговаря на тези характеристики. Ако ви се иска в козметичната си колекция да притежавате неустоим и вдъхновяващ дамски аромат, то няма нужда да търсите повече – представяме ви продукта, от който винаги сте имали нужда.

Уханието на Chanel омайва сетивата с вълнуващия си и прекрасен подбор на съставките в съдържанието си. Натъкваме се с радост и възхита на обаятелни връхни нотки в лицето на бергамот, мандарина, праскова, маракуя. Подчертаната цитрусова свежест дава едно прекрасно начало на аромата, което приказно се претапя в ласкавите и меки средни тонове. Там откриваме много видове цветя, превръщащи парфюма в неустоимо флорално приключение – божур, роза, магнолия, нероли, фрезия и водна лилия са само част от съвършената и будеща възхищение подборка. В базата ни очаква присъствието на плътни и запомнящи се акорди – ветивер, сандалово дърво, ванилия, амбра.

Coco Mademoiselle by Chanel определено се е превърнал във вечна класика, омайващата сетивата

Няма как да не спрем вниманието си на още един дамски парфюм, който се превръща също в еталон в парфюмния свят. Предложението от Chanel, наречено Coco Mademoiselle, е вълнуваща благоуханна класика, която всяка дама би искала да притежава в колекцията си. В съдържанието с радост долавяме портокал, грейпфрут, бергамот, личи, жасмин, пачули, мускус.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org