Цветове на мъжките ризи: как да изберете и с какво да комбинирате

Мъжки ризи

Мъжката риза е сред любимите облекла за господата. С къс или с дълъг ръкав, тя е дрехата, която винаги се носи с голямо удоволствие, защото е подходяща за ежедневието и за по-официални случаи. Едва ли някога ще спре да бъде модерна, като с времето се появяват все по-интересни и дизайнерски модели за мъже. При избора на подходящ вид, трябва да се съобразим най-вече със сезона и с подходящата според фигурата кройка – има вталени и по-свободни решения.

Важен ли е цветът на мъжката риза

Освен в подходящия стил, тя следва да се избира и според цвета. Спортно-елегантни или официална, важно е да бъде решена в нюанс, който ще имаме с какво да комбинираме, а и който подхожда тена на кожата. Сред актуалните към момента са моделите в бяло, черно, жълто и синьо, като всички те могат лесно да се съчетаят с долнища в тъмната и светлата гама.

Как да я комбинираме според нюанса и стила

Когато дойде време да решим с какво да комбинираме ленената или дънковата мъжка риза, трябва да започнем от нейния цвят и стила, в който е решена. Ето и някои оригинални съчетания, които да вземете под внимание:

  • бяла мъжка риза от лен със сив панталон – визията е в градски стил и е подходяща както за ежедневието, така и за деловото присъствие в офиса. Този аутфит се свързва с удобство, практичност и с универсалния стил на обличане, към който много господа се придържат;
  • деним модел от памук в съчетание с къси панталонки в цвят горчица – изключително модерна комбинация, която е идеална за всеки ден. На преден план излизат контрастните нюанси, “комуникирайки” си по ефектен и приятен за окото начин. Този сет създава ведро настроение и има младежко излъчване;
  • тъмносиня риза с бежов мъжки панталон – отново още едно чудесно фешън попадение, което се харесва от повечето представители на силния пол. Цялостното впечатление е за класически аутфит, котиращ се добре в деловите среди, но и в динамиката на всекидневието.

На който вариант да се спрете, можете да купите евтини дрехи за мъже на много достъпни цени, така че да запазите финансовия си баланс, бидейки изцяло в крак с модните тенденции.

Кои са по-актуалните модели, споделят от онлайн магазин PAUSE JEANS ONLINE

Мъжките ризи с изчистен дизайн са класика в жанра, защото тяхната популярност е непреходна, а и допадан на повечето господа. Друг актуален вариант за облекла от този вид са моделите с принт в street стил, които се търсят предимно от младежта, защото имат разчупена визия, подхождаща на буйната им природа.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org