7 причини да поръчате тениски за влюбени двойки

Заедно сте и сте щастливи, искате да го покажете на всички. Не е невъзможно да започнете да пеете серенади или пък да изкрещите „Обичам те!“, но съществуват къде-къде по-интересни начини да изразите любовта си.

Защо не с тениска за влюбени?

Нека да ви подскажем колко много са поводите, за които може да поръчате тениски, изразяващи споделената любов:

1/ Ще започнем със Св. Валентин. Очевидно е. Този празник не е традиционно български, но според нас няма нищо лошо в това да се чества един празник, който е зареден с положителна енергия и послание да бъдем добри към всеки около нас.

2/ Годишнина – всяка една годишнина от началото на връзката ви е повод да си спомните вълнуващото начало. Първите целувки, погледи, срещи и т.н. Прекрасна ваша традиция може да бъде поръчването на тениски за всяка една годишнина – така може да проследите промяната на посланията, които сте изпращали един към друг.

3/ 8 март – Денят на жената обикновено се възприема като повод за изразяване на любовта към нея. Една жена обаче не може да бъде щастлива, ако мъжът до нея не се чувства обичан. Точно поради това имате още един повод да се облечете закачливо.

4/ Рожден ден – Когато изчерпите идеите си за подарък или пък търсите нещо провокиращо приятни емоции у партньора, не се колебайте да заложите на тениски за двойки. Опитът ни е показал, че никога не е неудачно да покажем любовта си. Особено на рожден ден, когато някои хора имат навика да преосмислят кои са най-важните им приоритети в живота.

5/ В началото на връзката – тогава чувствата са още свежи, зареждат се с тонус всеки ден, искате да крещите от радост. Не изпитвайте силата на гласовите си струни. Поръчайте тенисни за влюбени и посланието ви ще заради много повече хора.

6/ За купона –  ако сте хора с хумор и желаете да пораздвижите обстановката на парти, не се колебайте да се облечете еднакво или сходно с любимия/любимата. Тениските за влюбените предлагат именно това – уникално послание. Мислете разчупено и бъдете смели, когато избирате дизайна. Консултирайте се с нас. Ние знаем как да направим един продукт персонализиран.

7/ Коледа – коледните празници са свъзани със събирането на семейството. Тогава усещаме най-силно близостта и изключителността на всеки един роднина и близък. Това е отличен повод да поръчате тениски с коледни мотиви за вас и вашия любим човек. Изненадата ще бъде приятна и оценена подобаващо.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org