Топ яхти под наем в Гърция

top yahti gurciqЧудите се защо притежаването на яхта е символ на богатство и престиж? Освен сумата нужна за купуването и поддържането на такова плавателно средство, има и още нещо – нещо неизмеримо с параметри. Говорим за свободата на движението.

Да, само който веднъж е опитал от удоволствието да пори морските вълни може да потвърди. Ако все още не спадате в тази категория, ще ви предложим някои яхти, с които несъмнено ще се докоснете до страхотно изживяване.

Яхти

Oceanis 43

В случай че се нуждаете от яхта, която ще остави траен спомен за вашето лято, то задължително обърнете внимание на Oceanis 43.

Великолепният ветроход е съчетание между стил и практичност. Причина за това са изтънчената визия, която в същото време побира всичко нужно за удобството на 6 възрастни и 2 деца. Това е възможно с 3-те двуместни каюти, 2 тоалетни и практична кухня.

Високоговорителите, които са разположени в кокпита позволяват да се радвате на любимата си музика, да създадете желаната атмосфера за едно диво парти, романтична вечер или успокояващи ритми.

Технически данни – яхтата е произведена 2010 г. от Beneteau. Дължината й е малко над 13 м, а ширината – 4 м.

Atlantis 50 – LORI

Тъй като разгледахме ветроходна яхта, следващото ни предложение е моторна. Няма начин да погледнете това бижу и да не си представите бясна скорост, водни пръски и повишен адреналин.

Всеки елемент от моторната яхта излъчва лукс. Като се започне от корпуса и се стигне до интериора. Напълно оборудваната с хотелски инвентар (спално бельо, хавлии, прибори, съдове за готвене).

Плавателното средство е подходящо за 6 възрастни. Разполага с 3 двуместни каюти, 2 бани с тоалетни и удобна кухня.

Технически данни – яхтата е произведена през 2008 г. от Azimut. Дължината й е малко по-малко от 16 м., а ширината е 4,5 м.

BAVARIA 38

Ако винаги сте искали да събирате слънчев тен на палубата на яхта, докато се носите по морските вълни, то задължително включете следващото ни предложение. Това е ветроходната яхта BAVARIA 38.

На борда на яхтата са разположени 3 двойни каюти, 1 баня с тоалетна, удобен хол и практична кухня. На палубата е отделено специално място за почивка. Там може да се насладите на пълен релакс.

Технически данни – година на производство  2004 г. Дължината на корпуса е почти 12 м., а ширината – 4 м.

Oceanis 43 – King Crimson

Ветроходната яхта е чудесен избор за по-големи групи хора, които искат да изкарат незабравима лятна почивка сред морето.

Яхтата предлага удобства за 8 възрастни. За целта са обзаведени 4 двустайни каюти, 2 тоалетни с бани, салон и удобна кухня. Всички мебели са подредени по подходящ начин, за да създават чувство за простор и да бъде удобно на пасажерите. Комбинацията между дървена ламперия и бяла кожа създават усещане за лукс.

Технически данни – година на производство 2010 г., производител – Beneteau. Дължина на яхтата – 13 м., ширина – 4 м.

Изборът на подходяща яхта за лятната отпуска е много важен. В случай, че не сте сигурни коя да изберете, винаги може да се консултирате със служител на избраната от вас фирма-доставчик.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org