Средиземноморски ресторант от ново поколение

Средиземноморски ресторант от ново поколение, предлагащ разнообразно меню, включващо най-различни деликатеси

Olive’Sea Restaurant е средиземноморски ресторант, който ние, екипът на TOPBG.org горещо препоръчваме. Уютен, спокоен,  с изящен интериор, ресторантът е подходящ за романтични или делови срещи, корпоративни събития, церемонии  като годеж, сватба, абитуриентски балове, кръщенета и много други.

Причините, поради които да изберете Olive’Sea Restaurant, са много, но едни от тези, които ярко се открояват, са:

  • Уютната и приятна атмосфера.
  • Предлаганите качествени храни и напитки.
  • Любезното обслужване от добре обученият и подготвен за взискателни клиенти персонал.
  • Капацитетът, който е до около 150 души.

Е, по-горе умишлено сме пропуснали лятната градина, с която ресторантът се гордее, но тук е мястото да споменем и за нея. Тя е мястото, в което сватбеното тържество, особено ако е през летните, топли месеци, би било превърнато в приказен миг, запечатан в съзнанието на всички гости.

Тъй като говорим за ресторант, няма как да не споменме за деликатесите и ястията, които най-често “пленяват” настоящите посетители. Очакват Ви специалитети от гръцката национална кухня, от мароканската национална кухня, както и от турската и италианската кухня.

Например, можете да си поръчате бульон консоме, зеленчуков тарт или палачинки Креп Сюзет, и да тествате спецификата на изтънчените вкусове, предлагащи се от добре подготвените кулинари на ресторанта.

Можете да опитате и тъжин, ястие от Мароко, представляващо месо или риба със зеленчуци, приготвено чрез бавно варене в керамични съдове. Е, няма да издаваме повече подробности от кухнята на ресторант Olive’Sea, а по-скоро Ви предизвикваме да го посетите и да се уверите сами, че е на топ ниво.

За финал, няма как да не отбележим, че Средиземноморската кухня се слави като една от най – здравословните в света, като причината за това се крие основно в продуктите, при които има изобилие на риба.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org