Къде да бъде следващата ви екскурзия?

Туризъм

Ако и вие сте от тези, които обичат пътешествията, със сигурност вече обмисляте къде да бъде следващото ви приключение. Дали да заложите на спокойна екскурзия сред величествената природа на някоя държава, или да се впуснете като откриватели и изследователи на древните култури? А защо не и пълен релакс на някое лазурно море? 

Кои са най-подходящите предложения за изследователи като вас?

В зависимост от това какви предпочитания имате ще изберете и следващата си почивка. Екскурзия в чужбина или в страната би допринесла за вашето спокойствие? Актуалните предложения за екскурзии от Варна от Бояна-МГ са за държави като:

  • Армения и Грузия – разходка из провинция Имеретия, чийто център е древната столица на кралство Колхида – Кутаиси, най-големият манастир в Грузия – Гелатския, крепостта Рабат в Ахалцихе или най-голямото езеро в Армения. Това са малка част от красивите места, на които можете да станете свидетели;
  • Гърция и Турция – предпочитани дестинации заради уникалните острови, като Корфу, Мавриций, които ще ви пленят със своите кристално чисти води. Ще можете да се насладите на автентични храни. Величието на ориента няма как да не ви впечатли със своите красиви сгради, специфични миризми на подправки и пъстри цветове;
  • Малдиви – райското кътче на Земята. Спокойствие, бели пясъчни ивици и тюркоазени води. Какво повече да желаете от една екскурзия освен коктейл в ръка;
  • Уникалната Доминиканска република – тя е успяла да съчетае в себе си безкрайни плажове с тъмносиния оттенък на Карибско море, с гостоприемните и усмихнати хора, които живеят там. 

Има още много места, които ви очакват със своите забележителности. Исторически сгради, красива природа – всичко това ги прави предпочитани места за екскурзии. 

Възможно ли е да изберете начална точка, различна от София?

Ако сте почитатели на морската столица, може спокойно да заложите на опцията тръгване от Варна, каквато и дестинация да се избрали за следващата си екскурзия. Евтините оферти, които ще намерите, ще ви позволят да осъществите част от своите мечти. Ако сте от тези, които предпочитат да пътуват със самолет, туроператорът е осигурил самолетните билети към пакета. От вас се иска само да грабнете горещите предложения, които ще ви позволят да обиколите непознати за вас места. Места, които ще ви придвижат крачка напред към мечтите ви. Ако сте от тези, които ще заложат на пътуване с автобус, предстоят величествени гледки, красиви природни забележителности и още много силни усещания. Пътувайте по непознатия свят. Изживейте своите невероятни усещания. Осигурете си почивката, за която мечтаете.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org