Истински италиански круизи

MSC круизите са едни от най-привлекателните и предпочитани от европейци в днешно време.

Характеризират се с това, че обхващат Западното Средиземноморие, Адриатическо, Йонийско и Егейско море, Източно Средиземноморие и до Канарските острови и Португалия. През студените месеци голяма част от флотилията премества курса си в Южна Аперика. Посещават се държавите Аржентина и Бразилия.
Някой от корабите извършват круизи и до Арабските Емирства.

На борда на MSC круизи ще можете да се нарадвате на стил, лукс, изтънчен италиански стил в пасажерското корабоплаване.

Интериорът е напълно в съответствие с модерния италиански дизайн.

Кухнята – също в италиански стил.

Възползвайки се от подобен круиз, трябва да знаете, че ще получите отлично обсулжване, гостоприемство и топли отношения, развлечения за Вас и Вашето семейство, вкусни гоздби, много положителни емоции.

Добре би било да споменем и за някой ценови пакети. Те са само ориентировъчни, за да не Ви подведем, тъй като биват изменяни периодично.
7-нощувки варират от 300 до 600 евро в зависимост от дестинациите и допълнителните екстри. Цена, която е посилна за всяко средностатистическо семейство от България, ако ще го прави веднъж на 2 години, например.

Много търсачи на силни усещания предпочитат именно такъв тип круизи.
По отношение на храната в пакетите, тя се придържа към класическата схема на хранене – закуска, обяд, следобеден чай, вечеря и среднощен бюфет.

Едва ли има пасажер, който да не е доволен от предлаганата храна и като качество и като количество.

И за финал друго важно нещо, което трябва да знаете. Круизните компании понякога могат да променят курса, който е зададен по-рано. Това е в тяхно право. Споделяме го с Вас, за да не изпитате разочарование.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org