ZooStore стартира свой онлайн зоомагазин

Онлайн пазаруването измести закупуването на стоки от физическите магазини. Освен, че спестява време, онлайн пазаруването е още удобно, бързо и лесно. Взимайки предвид динамиката на пазара, а и удобството на потребителите, зоомагазин ZooStore прехвърли дейността си изцяло онлайн.

Няма спор, че домашните любимци са важна част от семействата и като такива е добре да получават заслужени грижи и внимание от стопаните си. И тъй като екипът на ZooStore не прави изключение, по случай стартирането на дейността на онлайн зоомагазина, сме предвидили много различни и интересни изненади за бъдещите ни клиенти, както и някои иновации за българския пазар.

Сигурност и безопасност

Безопасността на данните на клиентите трябва да е на първо място, когато се пазарува онлайн. Затова и zoostore.bg има инсталиран SSL сертификат (зарежда се чрез https), с цел по-добра сигурност особено ако се плаща онлайн.

Удобство при пазаруване

Онлайн пазаруването за домашни любимци трябва да бъде удобно, функционално и да осигурява бърза и надеждна доставка. Всеки собственик ще  се радва, ако може да пазарува продукти за грижа за домашните си любимци от комфорта на собствения си дом, а доставката да се извършва направо пред вратата.

Екипът на zoostore.bg вярва, че животните са важна част от живота на всеки собственик и те заслужават възможно най-добрите грижи. Ето защо предоставянето на висококачествени продукти за грижа за тях е приоритет на всеки добър онлайн зоомагазин. Независимо дали сте нов собственик или вече опитен такъв, магазинът разполага с всичко необходимо, за да бъдат вашите домашни любимци здрави, щастливи и добре обгрижени. Източник:https://offnews.bg/offtopic/zoostore-startira-svoj-onlajn-zoomagazin-798146.html

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org