Защо дамите също предпочитат да носят камуфлажни панталони?

komoflajni-pantaloni

Когато искат да предизвикат истински фурор с външният си вид някои дами прибягват до или прекалено сексапилно облекло или до такова, което подражава на някои чисто мъжки елементи и десени. Например споменаването на камуфлажни панталони предизвиква у нас асоциация на военен мъж. Но бихме могли да споменем, че малко колекции спортни облекла за жени също включват този камуфлажен принт. С какво толкова един камуфлажен панталон е толкова атрактивен за дамите? Нека първо да направим едно уточнение. Камуфлажа не е само в типичните военни цветове, които сме свикнали да виждаме, а именно зелено и кафяво. Днес производителите на тъкани изработва такива с камуфлажен принт, съдържащ нюанси от бяло, преминаващи през розово и синьо и стигащи дори до черно. Това е повод дамите също да пожелаят да се облекат в този свеж десен, а когато имат нужда от панталон защо той да не бъде в този камуфлажен привкус.

Срещат се камуфлажни панталони които са подходящи основно за ежедневието. Те са удобни, изработени от меки памучни тъкани и даващи достатъчно свобода на движение. Разходката в парка може да се превърне в истинско забавление с децата, ако всички сте облечени с удобните спортни камуфлажни панталони.

Освен за възрастни тези принтове са доста атрактивни и за изработка на качествени облекла за деца от всяка възраст. Бебешки тоалети, както и такива за тийнейджъри можете да намерите в търговските обекти, предлагащи такива интересни и актуални продукти. Когато споменаваме модните тенденции няма как да не вмъкнем и камуфлажните панталони. Червеният килим пази специално място за облекла с този принт. Известни дизайнери умело боравят и съчетават стилни и уникално изглеждащи тоалети, в които главен елемент е негово величество камуфлажа.

Знаете ли основните правила при носенето на камуфлажни панталони? Ако имате някакви съмнения сега ще ги изясним. Не съчетавайте панталон и тениска от този десен, ако са в различни цветови комбинации. Така ще изглеждате като цветна градина, в която е трудно да се разбере мотива и идеята на самото облекло. Стилистите съветват да използвате едноцветна горна дреха като препоръчително е тя да бъде в бяло или един от цветовете съдържащи се в камуфлажният принт на панталона Ви.

Не малко атрактивни облекла виждаме по витрините, но винаги когато зърнем този интересен десен изпитваме неустоимото желание да пробваме даденият модел. Всеки от нас си има някакви предпочитания за цветове и ако намерите любимите си такива в съчетание би било наистина прекрасно да се обзаведете с нов панталон не какъв да е , а именно камуфлажен.

 

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org