Under Armour – новият горещ хит в облеклото

Онлайн магазини

Преди спортните облекла и екипировка на Under Armour да се появят първо на американския, а малко по-късно и на световния пазар, Adidas и Nike са брандовете, които се търсят най-много и от спортисти, и от хора, които обичат спортното облекло.

Всичко се променя през 1996 година, когато бившия капитан на колежанския отбор по футбол Кевин Планк създава Under Armour – компания, ориентирана в производство на облекла и екипировка за спортисти.

Първоначално компанията предлага малки серии облекла, предназначени основно за активно спортуващи, но след като защитникът на Оукланд Рейнджърс Джеф Джордж се появява на първа страница на USA Today облечен с тениска и яке на UA облеклата на компанията само за няколко дни стават популярни сред младото поколение в целия свят и се превръщат в един от най-търсените и горещи хитове на пазара.

Днес продуктите на американската компания са предпочитан избор както от популярни професионални спортисти и активно спортуващи, така и от хора, които не се занимават с активен спорт, но обичат спортното облекло.

Защо облеклата на Under Armour са толкова популярни?

Фокусират се върху функцията на облеклата

Вместо да продават изображения или да се опитват да налагат определен начин на живот, както правят някой от другите популярни брандове, UA предлагат облекла, които решават проблеми. Независимо дали става въпрос за задържане на потта и запазване на дрехите сухи или за компресионни облекла, които предотвратяват възпаления, този бранд продава полезност и дава решение на проблеми.

Използват технологии без аналог

Още от самото си създаване от бранда залагат на разработването на нови технологии, които да помогнат на спортуващите да се чувстват удобно и комфортно както по време на състезания, така и докато се разхождат спокойно в парка. 

Някой от най-емблематичните и популярни технологични разработки на бранда са:

  • HeatGear

Иновативната материя HeatGear осигурява свобода на движенията, регулира отделянето на влага (пот) по време на тренировки и позволява на тялото да диша.

  • Coldblack

Това е специално разработен плат, който позволява дори и на тъмните дрехи да се нагряват по-малко на слънце. Той отразява топлината и инфрачервените лъчи, като по този начин намалява изпотяването и общата умора на тялото.

  • Coolswitch

Тази изключително иновативна разработка на Under Armour представлява тънка подплата от вътрешната страна на плата на тениските, която буквално извлича топлината от тялото и изпарява влагата. Това гарантира максимална свежест дори и при големи натоварвания.

  • Инфраред

Тази технология се използва за тънки, леки, но топли връхни дрехи и позволява да се загрее въздушния слой под якето, без да се увеличи теглото или обема на якето.

  • Scent Control

Технология, която предотвратява неприятните миризми и натрупването на бактерии.

  • UA Rush 

Това е “отзивчив текстил”, създаден с формула, която създава инфрачервено съединение, което активирано от телесната енергия я задържа в материята, след което връща енергията обратно в тялото, като така подобрява циркулацията и притока на кислород.

Предлагат разнообразен асортимент от спортни облекла

Въпреки, че все още брандът е насочен към професионално спортуващите, през последните години разшири своята продуктова линия изключително много и започна да предлага облекла и за хора, които обичат да носят удобно и комфортно спортно облекло. Моделите якета, тениски, блузи и най-вече бельото с марката UA са изключително популярни и търсени както сред мъжете, така и сред жените и децата. Компанията предлага облекло за всеки, без значение дали е професионален спортист или не. 

Продукти с марката UA, които можете да си купите и в някой от нашите онлайн магазини

Марката предлага широк спектър от спортна екипировка и облекла, които се отличават с високо качество на изработката и предлагат удобство и комфорт без значение от натоварването. Моделите на американския бранд са иновативни и модерни и това ги прави предпочитани и от спортисти, и от непрофесионалисти, и от любители на уличния стил облекло.

В родните онлайн магазини можете да откриете всички най-нови модели на бранда. Продуктите са разделени по вида спорт, така че лесно да можете да се ориентирате каква екипировка ще ви е необходима, ако сте решили да се заемете следващата година активно с някой спорт.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org