Създаване и популяризиране на сайт, предназначен за строителна фирма

Уеб дизайн

Разработката на уебсайт е добре установена процедура, независимо от степента на сложност. При разработването на сайта се използват съвременни и доказани постижения и технологии в областта на уеб дизайна, оформлението и софтуера.

ВИЕ СТРОИТЕЛНА ФИРМА ЛИ СТЕ? ХАРАКТЕРИСТИКИ НА НОВИЯ ВИ САЙТ:

Индивидуален дизайн във вашия корпоративен стил.

Мощна платформа, система за управление на съдържанието.

Раздели “За компанията”, “Контакти”, “Новини”.

Раздел “Промоции”.

Раздел “Ипотека” с предложения от банки.

Промо зона с интерактивна фотогалерия за популяризиране на оферти.

Раздел “Отзиви” за диалог с клиенти и популяризиране на отзиви.

Раздел “Снимки” с архив от снимки на строителството по дати.

Раздел “Области на застрояване”: фотолента и описание на района на застрояване, с интерактивна карта на стоящи предмети.

База данни за обекти на недвижими имоти с всички необходими характеристики: име на обекта, цена, площ, адрес, етаж, вход, къща, баня, състояние (безплатно, резервация, продадено), оформление и описание, снимки на обекта.

Търсене на апартаменти: филтър за търсене на апартаменти с възможност за избор по площ, къща, вход, цена на апартамента, брой стаи, етаж, площ на недвижими имоти.

Страница на къщата: параметри на къщата, фото галерия, декларация за проекта, планове на етажи, описание.

Страница на апартамента: параметри на апартамента, оформление на апартамента, разпределение на етажа, подробно описание.

Форма „Книга“: форма за контакт с сайта с известие по имейл, запазване на поръчката в CMS.

Форма „Задайте въпрос“: форма за контакт със сайта с известие по имейл, запазвайки заявката в CMS.

Мобилна версия на сайта за работа с таблет и телефон. Телефонно обаждане с едно докосване от сайта, маршрут с едно щракване до офиса.

ЕТАПИ НА РАЗРАБОТВАНЕ НА УЕБСАЙТ ЗА СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ

ТЕХНОЛОГИЯ ЗА СЪЗДАВАНЕ

Разработването на сайтове е процедура, отстранена през годините, независимо от степента на сложност, независимо дали става дума за разработка на сайт тип визитни картички или по-сложна разработка на корпоративен уебсайт и онлайн магазин.

При разработването на сайта се използват съвременни и доказани постижения и технологии в областта на уеб дизайна, оформлението и софтуера.

ДИЗАЙН НА УЕБСАЙТ И МОБИЛНА ВЕРСИЯ НА УЕБСАЙТА

Ние обръщаме специално внимание на използваемостта на новия сайт, тъй като вярваме, че удобството и лекотата на използване на вашия сайт от всички групи от целевата аудитория пряко влияе върху превръщането в продажби.

Вашият сайт ще бъде създаден и изложен, като се вземат предвид най-новите технически изисквания, което ще му позволи да работи еднакво правилно на различни устройства:

В различни браузъри, като Google Chrome, Mazilla, Safari, търсените версии днес.

На различни операционни системи, било то Windows 7, Windows 10, iOS.

При различни резолюции и размери на екрана: от 1024 до 2560 px ширина.

Различни начини за ориентация: Вертикална или хоризонтална ориентация на екрана на монитора. Вашият сайт автоматично ще се възстанови, когато завъртите екрана (адаптиране).

На устройства с различни методи за управление: мишка или тъчпад, управление с пръст.

Дизайнът на оформлението се основава на съвременните технологии DHTML и HTML5.

ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСАЙТ ЗА СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ

Ние също така вземаме предвид всички изисквания на търсачките за сайтове предварително, още на етапа на проектиране на архитектурата на сайта и разработването на дизайна. Тъй като популяризираме сайтове в търсачките повече от 15 години, знаем колко е важно за нашите клиенти да създадат сайт, който да достига до първите места в търсачките Bing и Google.

РАЗХОДИТЕ ЗА РАЗРАБОТВАНЕ НА УЕБСАЙТ ЗА СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ

Цената включва разработването на сайт, предназначен за фирма, оперираща в строителния сектор, базиран на демонстрираното готово индустриално решение с повторение на демонстрираната функционалност. Цената включва разработване на дизайн на уебсайт, използвайки вашата фирмена идентичност, лого и цветове. Цената включва частично попълване на сайта с информация – до 20 страници, което ще ви позволи да стартирате сайта и да започнете да го популяризирате.

Цената не включва попълване на целия каталог на апартаменти и къщи, фотографиране на обекти на недвижими имоти, обработка на снимки и др. Рекламната фотография може да се извърши при допълнително споразумение, като цената на работата се изчислява отделно. Каталогът с обекти на недвижими имоти се попълва съгласно договор за техническа поддръжка.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org