СФК Трак — 30 години на пазара за резервни части за товарни автомобили

Авто-мото
части за камиони

Много от собствениците на товарни автомобили търсят възможности за покупка на оригинални и висококачествени резервни части за камиони. За съжаление много фирми предлагат съмнително евтини компоненти с изключително ниско качество на изработката. Ако сте сред хората, търсещи доказан дистрибутор с 30 годишен опит в областта, то вероятно СФК Трак и продуктите във фирмения онлайн магазин sfk-truck.com ще ви допаднат.

Кои са СФК Трак

Ние сме специализирана фирма в дистрибуцията и търговията на резервни части за товарни автомобили. Водещ доставчик сме на висококачествени автокомпоненти в България с над 30 годишен опит в областта. Поддържаме огромен склад с налични над 35 000 отделни продукта за камиони на локално съхранение. Това позволява бързата обработка и изпращане на поръчките, без нужда клиентите ни да чакат доставки от чужбина. Екипът ни е съставен от над 100 човека с дългогодишен практически опит и още толкова доставчици на качествено оборудване.

На разположение на клиентите, освен онлайн магазина, са и физически търговски обекти из цяла България и големите градове. При нас имате възможност да усетите цялата атмосфера и да се запознаете с любезните ни консултанти.

Какви части за камиони предлагат

В продуктовата гама на сайта или на място във физически магазин на СФК Трак се предлагат оригинални и висококачествени маркови компоненти, аксесоари и консумативи за камиони, ремаркета, автобуси. Тук клиентите ще открият всичко необходимо за ремонта и подмяната на повредените амортисьори, джанти и гуми. Имат на разположение пълна продуктова гама от авточасти за ремонта на въздушната система, трансмисията, спирачната система и останалите едрогабаритни части на камиона.

С какво се отличават от конкурентите

  • един от основните ни стремежи е да осигурим всичко необходимо, от което се нуждае товарният автомобил, за да бъде той винаги в изправност;
  • поддържаме дългосрочни партньорства и тестваме всички пристигнали от доставчиците части за камион, за да гарантираме пълна и безпроблемна функционалност;
  • амбицията ни е да поддържаме лоялност към клиентите си, предлагайки изгодни условия за пазаруване, отлично обслужване, богата продуктова гама и достъпни цени;
  • провеждаме политика за предлагане на изгодни оферти, постоянно оптимизирайки работните процеси и партньорствата си. Така успяваме да поддържаме високо качество на частите за камиони и тяхната достъпност;
  • непрекъснато надграждаме уменията и знанията си в областта, чрез периодични обучения и практически мероприятия.

Защо всички пазаруват от СФК Трак

За да предложим компетентно обслужване, което да е адекватно на постоянните пазарни промени и актуални нововъведения в областта, създадохме екип от хора, които наистина обичат работата си и с радост я практикуват. Така дават всичко от себе си, а клиентите ни получават качествено и бързо, адекватно и навременно обслужване. Поради дългосрочните си партньорства, сплотения екип и оптимизацията на разходите успяваме да предлагаме конкурентни оферти. Удобният ни онлайн магазин е изключително функционален и интуитивен за употреба през мобилни устройства или настолни компютри.

Продуктовата ни гама е на подкатегории, което значително улеснява намирането и подбора на частите за камиони. Локалните складови наличности ни позволяват бързо да обработим и организираме доставката на поръчките, а клиентите ни получават и тестов период за изпробване и връщане или замяна при желание. Пазаруването става буквално с няколко клика особено ако имате вече създаден профил в системата. Внимателно проучваме и подбираме партньорите си, за да сме уверени в качеството на предлаганите в сайта авточасти, а клиентите винаги да остават удовлетворени и доволни от покупките си.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org