Разтегателни дивани – магазин

Търсим ли практичност в обзавеждането несъмнено се насочваме към такива мебели, които биха били особено функционални и полезни. Затова диванът у дома има доста разнородни функции, особено ако е с опция за трансформация. Уникални модели ни предлагат дизайнерите и проектантите на креативни мебели. Някои от тях са толкова нестандартни, че от канапе се превръщат в двуетажно легло или дори в прилична като размери спалня. Всичко зависи от това каква е ролята и целта на самата мека мебел. Ако ще употребявате единствено когато имате гости  и то за сядане то нямате нужда от големи разтегателни дивани. Спокойно можете да се насочите към канапе, което би свършило перфектно тази работа.

разтегателни диваниНо ако сте с нагласа дивана да бъде често трансформиран и в удобно легло е добре да обърнете повечко внимание когато го избирате. Какво търсят клиентите в един разтегателен диван? Първо да е устойчив и здрав. С покупката на такъв си гарантирате например по-дълъг период на употреба. На второ място да е с прилични размери, такива че да нито да заема твърде голяма площ , нито пък да е прекалено незначителен и малък. Намерете баланса между размера на самото помещение и този на меката мебел. Механизмите са тези, които правят дивана достатъчно функционален. Някои от тях са сложни, други пък доста улеснени. Практиката  показва, че колкото по сложен механизъм има разтегателният модел , толкова по-голяма е вероятността той да се повреди. Затова на фона на общите правило съветваме да не прибягвате към твърде „модерни“ разтегателни механизми, които изискват техническо образование.  Насочете се към тези, които няма да отнемат много време за да направите от дивана легло и обратното.

Убедени ли сте всъщност, че имате нужда от разтегателен диван? Много домакинства купуват такива с превантивна цел. Всъщност да имат готовност да настанят повече гости у дома си, ако се наложи. Този вариант е леко неразбираем, защото ако разполагате с достатъчно място и имате стая за гости се обезсмисля да взимате и разтегателен диван. Но това е избор,  който всеки един клиент има право да вземе.

Елегантността на дивана и неговата форма дават усещане за топлина и комфорт в стаята. Ако в дневната имате трапезен кът с маса и тапицирани столове и непосредствено до него имате красив диван сме убедени, че винаги ще предпочетете да поседнете на него, а не на стола. Предимствата на тези мебели са, че не само сядаме на тях, но и си полягаме когато се чувстваме изморени. Затова дали ще бъде разтегателен или не това няма никакво значение. Изберете този, който ще донесе свежест и комфорт в домашната обст

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org