Продажба на автомобил за скрап

Авто-мото

С решението за продажба на автомобил за скрап, настъпва края на експлоатационния живот на всяко моторно превозно средство. Собственикът през цялото време е полагал грижа, за поддръжка колата. Като се започне с обслужването, смяна на гумите и дребните ремонти. После – нормалните повреди, скъпите поправки и хвърлените пари в сервиза. Накрая данъците, таксите, застраховки и всичко останало.

Разочароващо е, че след толкова години грижа, идва момент, в който трябва да се разделите със старото си превозно средство. При това, ще се наложи да се занимавате с досадни неща като разправии с бюрокрацията в институциите. Всичко това, обаче, може да има успешна развръзка. Затова в тази публикация от блога на Екометал, ще ви разкажем подробно, как да бракувате бързо и лесно старата си кола. При това взимайки за нея прилична сума, с която да си помогнете за покупка на по-нов автомобил.

Автомобилът като метален отпадък

В края на своя жизнен цикъл, всеки автомобил се превръща в метален отпадък. Вече знаете, че никой няма да иска да го купи, за да го ремонтира и продължи да експлоатира. Възниква въпроса, какво да правите с него. Към кого да се обърнете, за да го изхвърлите?! Как да го транспортирате до място, където се изхвърлят подобни отпадъци?! Все досадни въпроси, които могат да отнемат доста от времето ви. Добрата новина е, че има фирми, които изкупуват стари автомобили за скрап.

Лицензираните търговци на коли за скрап, разполагат с всичко необходимо, за да облекчат досадата ви. Достатъчно е да се обадите по телефона на такава компания. Там ще поемат цялата грижа по бракуването на ненужния ви автомобил. Още в началото ще получите хубава оферта за изкупуване на колата като метален отпадък. Ще ви предложат извозване от адрес безплатно. После ще ви платят най-добрата цена за автомобил в края на жизнения си цикъл. Накрая ще издадат удостоверение за дерегистрация. За вас ще остане само да занесете всички необходими документи за кола за скрап в КАТ.

Как да спечелите от продажба на автомобил за скрап

В един момент, от досадно задължение, продажбата на автомобил за скрап ще се превърне в добра възможност. Особено ако собственикът на превозното средство проучи пазара и опита да получи оферти от поне три различни места. И ако избере доверен партньор, който да рециклира колата му като метален отпадък, ще спечели прилична сума. Ето защо е важно да се анализират внимателно сделките, които се предлагат. Така че опитайте се да намерите малко повече време, което да посветите, за да приключите успешно сделката.

Позната ли ви е фирмата, която избирате? Сигурни ли сте, че ще получите сумата, която ви е обещана? Безплатно ли ще се извози колата от вашия адрес до мястото за съхранение на металните отпадъци? Уредена ли е документацията? Това са основните въпроси, на които трябва да имате ясни отговори. Нашият съвет към вас е да изберете лицензиран търговец на коли за скрап, който им разрешително за съхранение и търговия с метални отпадъци. Само такава компания ще бъде в състояние да отговори на вашите изисквания.

Калкулатор за коли за скрап от Екометал

Екометал инженеринг е на пазара за изкупуване на излезли от употреба моторни превозни средства от 2002 година. Компанията притежава най-модерната технология за обработка на метални отпадъци от стари коли. Не само в България, а в цяла източна Европа. За тези години бяха закупени, извозени и разкомплектовани над 150 000 автомобила. Така че няма по-опитен партньор у нас, когато става дума за продажба на стар автомобил и предаването му за бракуване. Ние работим прозрачно, чисто, бързо и лесно, така че да ви бъде приятно.

На главната страница на сайта имаме калкулатор за коли за скрап, там сами може да видите сумата, която ще получите за ненужния си автомобил. Дори може да си запишете час за извозване веднага. В рамките на няколко минути ще ви се обади служител, с който ще преговорите всичко необходимо и само остава да си изберете удобен ден и час за извършване на сделката. Няма да мислите за транспорт, защото той е наша грижа. Шофьорът ни ще премести автомобила в репатрака за извозване. На място ще ви плати и ще свали номерата. Освен всичко, ще получите необходимите документи за отписване в КАТ. И ще изпитате истинско удоволствие, пълно облекчение да работите с нас.

Така че не се колебайте повече и се доверете на Екометал, когато става дума за продажба на коли за скрап. Ако искате да научите повече по темата, прочетете други материали в блога ни като документи за кола за скрап.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org