Прочистете организмът си чрез ленено семе и карамфил

Обичате ли да похапвате сладки неща – десерти, шоколади, вафли и други лакомства? Ако отговорът на този въпрос е “Да”, то определено трябва да внимавате. По този начин създавате благоприятна среда за развитието на бактерии в организмът си и можете да влошите сериозно здравословното си състояние.

За да предпазите организмът си от вредни паразити, Ви предлагаме една лесна, но същевременно много полезна рецепта, която се състои от два основни натурални продукта – карамфил и ленено семе.
Вижте как точно можете да прочистите организмът си и да подобрите функциите на всичи органи:

Необходими продукти:

Около 100 грама ленено семе
10-15 грама карамфил

Как точно се приготвя сместта?

Двете подправки се смесват с помощта на мелничка. Може да се използва и кафемелачка, но предварително трябва добре да се почисти от остатъците кафе. Смлената смес се изсипва в херметически затварящ се съд и се съхранявайте на сухо и прохладно място.

Как точно да приложите получената смес?

Съставките се консумират – по две чаени лъжички на ден – може да бъде добавена към закуската или можете да разтворите в чаена чаша топла вода.
Консумира се всяка сутрин на гладно в продължение на три дни.
След прилагането и за три дни следва почивка от 3-4 дни и отново се повтаря процедурата. Достатъчно е тази процедура да я приложите веднъж в годината, като продължителността и трябва да е поне месец. След по-голяма почивка може да я приложите отново и отново.

Допълнителен съвет:

Не прекалявайте и спазвайте стриктно пропорциите! Повтаряйте процедурата веднъж годишно, за да предпазите тялото си от вредните микроорганизми.
Следете редовно нашите съвети в Topbg.org и ще повишите тонусът си!

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org