Предпочитан автосервиз в София

Авто-мото

Как да изберете автосервиз с коректни монтьори в София ?

Да попаднете на монтьор, на който да доверите скъпото си возило не е никак лесна задача.

В настоящата статия Ви представяме няколко полезни съвета за това, как да подберете автосервизите във Вашият район и да изберете точно този, който коректно и лоялно ще извършва профилактиката, смяна на масло и филтри, както и ще извършва периодична диагностика, за да знаете, в какво състояние се намира превозното ви средство.

Представяме Ви три много важни съвета, чрез които да прецените, когато завъртите ключа на автомобила си, в коя посока на София да поемете:

1. Отзивите в Интернет

Няма как да не признаем, че когато един клиент е доволен, тествайки услугите на нов сервиз, или на сервиз, който за първи път получава, то той може да се похвали онлайн, буквално с два клика. Много автосервизи в София са регистрирани в Google Local Business, което означава, че можете да видите потребителски мнения, както и да оставите такова. Същото важи и за социалната мрежа Фейсбук.

Същото важи и за негативния аспект на нещата. Когато клиент остане недоволен, от нискокачествена, прибързана и несвършена докрай работа, било то ремонт по ходовата част, било то по двигателя, то той би оставил мнението си, като основната цел е да предпази бъдещи клиенти от това, да не им се случи подобна ситуация. Естествено, потребителските отзиви имат и поправителен характер, което ще рече, че когато един сервиз бъде “нахокан”, то менидмжънта, логично би трябвало да предприеме съответните действия, за да се предотвратят други подобни ситуации. Но каквото и да си говорим, чрез потребителски отзиви лесно ще се ориентирате, дали сервизът е квалитетен, или нормално квартално сервизче, с тарикат – майстор.

2. Отзивите от приятели

От уста на уста – това е най-силният инструмент, който и днес, през 2022 година работи в пълна сила.

Ако искате да наемете сервиз, който да обслужва фирмените Ви превозни средства, то попитайте важ партньор, който също се занимава с разносна търговия, къде му обслужват транспортната част? Попитайте за мнение и ще се уверите, че препоръката ще е добра. Стига лоялният автосервиз да има капацитет да поеме и Вашите превозни средства.

Естествено, не е задължително да имате много МПС-та, може и само едно, лично превозно средство, но правилото “от уста на уста” важи и във Вашият случай, какъвто и да е той.

3. Работете със сервиз, който ползва маркови, доказано добри авточасти

Днес, благодарение на Интернет, спокойно можете да видите партньорите, доставчиците на авточасти на даден сервиз. Дори чрез официаните им страници, поне на тези, които имат уеб сайтове. Сервизите, които все още не са представени в Интернет чрез уеб сайт, могат да потърсат съдействие от дигитална агенция – ние препоръчваме дигитална агенция Висео LTD.

Та, тези, които вече имат сайт, често се хвалят с качествени части, доставени от популярни производители. Съветът ни е да прегледате именно това и да прецените, дали този сервиз, на който се се спряли, ще подмени повредената част с качествена, или с имитираща такава, която ще изтрае по-малко и от гаранционният си срок.

И така, по-горе Ви представихме три ценни съвета за избор на автосервиз в София, с уговорката, че съветите важат за клиенти, както на Столицата, така и на жители от други населени места и вярваме, че ще Ви помогнат.

Преди да Ви препоръчаме един доказано добър автосервиз в София, нека Ви пожелаем лек, безавариен, безпроблемен път!

И така, ето и фирмата, която Ви препоръчваме:

D&D Auto е сервиз с утвърдени традиции в областта на Автоклиматиците – ремонт, сервиз и зареждане, Ходова част и Спирачна система, Смяна на Масло и Филтри за Двигатели и Автоматични скоростни кутии. От конкуренцията, компанията се отличава най-вече с високото качество на обслужване на достъпни цени, добре обученият и квалифициран персонал, както и дългата гаранция, която се дава след завършването на ремонтните дейности по превозното средство.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org