Причини поради които да изберете лаптопи с марката Asus

Днес ще поговорим за лаптопите, както и ще препоръчаме марка лаптоп, която е в разумни граници от ценови аспект и същевременно и здрава и бихте могли да ползвате дълго време.
Става въпрос за лаптопи asus, които можете да закупите от магазин Plasico

Защо точно Асус? Причината е, че като цена – качество, преносимите компютри, произведени от тази компания почти нямат аналог.
Един от най-купуваните лаптопи asus от Plasico IT Superstore е моделът ASUS X540SA-XX010D, който разполага с двуядрен процесор Intel Celeron N3050 с работна честота от 1.60 GHZ и е оборудван с 4 GB DDR 3 рам памет.

Ако си търсите нискобюджетен преносим компютър, то несъмнено този модел е подходящ и за Вас. Можете да го закупите директно, посещавайки този линк.. В сайтът, за който споменахме по-горе, можете да откриете богато разнообразие от преносими компютри на различните производители.
Също така е важно да кажем, че ако си търсите лаптоп, който да е по-мощен и надежден, за по-сериозна оперативна работа, то магазин Plasico отново може да Ви помогне. Достатъчно е да обсъдите с консултантните на магазина какви операции ще извършвате с бъдещият компютър и след това ще бъдете опътени адекватно, като ще Ви бъде предоставен най-точния модел, който да поеме натоварването, което му предстои.
Отзивчивите служители са готови ежедневно да Ви съдействат, достатъчно е да позвъните на телефон: Телефон: +359 52 919 979. Можете да се възползвате и от функцията “онлайн чат”, като натиснете върху иконката, която се намира на видно място – в горната част на сайта, и да зададете своите въпроси. Оператор ще Ви обърне специално внимание, благодарение на което ще вземете най-правилното решение.
По-горе споменахме за евтин вариант на лаптоп, т.е. нискобюджетен такъв. Нека Ви споменем и за другата граница – скъпите и мощни компютри, които се предлагат онлайн.
Един от най-мощните преносими компютри, които се предлагат от компанията Asus е на разположение в магазинът. Той струва приблизително 8000 лева.
Какво получавате срещу тази солидна сума?
Машина със следните параметри:
17.3″ (43.94 cm) Матов IPS LED Full HD (1920 x 1080)
Intel Core i7-6820HK Skylake Quad-Core (2.70 GHz, up to 3.60 GHz, 8 MB Cache, 14 nm, 45 W)
32 GB 2133 MHz DDR4
512 GB (2 x 256 GB) SSD RAID
nVidia GeForce GTX 980M, DDR5 – 8GB
Производител: Asus
OEM код: GX700VO-TRITON
Ето и снимка на този модел:

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org