Обемът на косата – предпоставка за гореща визия

Косата на жената е нейното най – голямо украшение. Тя се нуждае от постоянни грижи, за да се отплаща с подобаващ вид. Малък процент от женското съсловие е надарен с  естествено красива, буйна и здрава коса. Обемът е предпоставка за лесно оформяне на небрежна прическа. Този тип визия е винаги актуален и изключително женствен. Дори и обикновената конска опашка, притежаваща извивки и обем, изглежда провокативно и съблазнително.

Как да си набавим липсващото?

Дори и жените с тънка и рядка коса, склонна към прекомерно омазняване или твърде много сухота, с правилната грижа могат да обърнат процесите в своя полза. Определете какъв тип е вашата коса, от какво точно се нуждае и действайте. Постоянството и качествените продукти без съмнение ще ви доставят необходимото по пътя към съвършенство и красота.

Почистване

Шампоаните и балсамите за допълнителен обем са подходящи за ежедневна употреба. Те ще витализират всеки косъм на косата, а  почистването в дълбочина ще помогне за придобиване на въздушна и еластична прическа.

Течно съкровище

Сплетените цъфтящи краища не са приятел на красивата коса и утежняват цялостния вид. С тях тя изглежда суха и вяла. Серумите за краища и тяхната редовна употреба не само ще ви спестят отстраняването на непослушните връхчета. Продуктите имат изключителната способност да заключат до няколко пъти по – високо ниво на влажност във всяко косъмче, което  ще укрепи здравината и ще предотврати цъфтежа.

Грижа в дълбочината на корените

Ампулите за подхранване са истинска манна за непокорната коса. Ако комбинирате няколко варианта според различните нужди, ще успеете да работите за подобряване цялостния й вид на няколко фронта. За сгъстяване в основата, за подхранване и обем, за намаляване на прекомерното омазняване – определете от какво се нуждаете и смело напред.

Седмични ритуали

Не пропускайте поне два пъти седмично да използвате маски за коса. Тук отново заложете на разнообразието. Когато в продължение на дълго време се използват едни и същи продукти, косата привиква към активните съставки и спира да им откликва пълноценно. Всеки нов продукт има супер ефект в началото, а после се чудите, какво се случва. Съществуващите видове маски покриват нуждите от разнообразно естество. Концентрираните съставки ще доставят на косата това, което другите продукти не могат.

Редуцирани измивания и уреди за коса

Сухите шампоани ще ви подпомогнат в редуцирането на измиванията, които не са особено щадящи за нежните и фини косъмчета. Лек обем в корените, постигнат с помощта на преса, ще ви осигури поне два дни оформена прическа. Това от своя страна не изтощава твърде много крехката коса, която е най – чувствителна в краищата.

Всеки един продукт е важен сам по себе си. Редувайте ги и разнообразявайте според нуждите. Красивата коса не е толкова трудно постижима, стига да имате желание и да сте постоянни в стремежа си.

 

Всичко за красивата дамска коса от Agorabbeauty.com.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org