Нестандартни бутилки с алкохол: За какъв повод да подарите

Любителите на нетрадиционни подаръци ще се зарадват от възможността да изненадат близките си

Има два типа хора – едните обичат подаръци, вторите също обичат подаръци, но държат на изненадите. Изводът е, че всички обичат подаръците, но класическите решения не винаги са подходящи. Ако познавате добре приятелите си или близките си, които дарявате, няма да имате и грам съмнение към коя група принадлежат.

Може би вече сте попадали на изключително забавните нестандартни бутилки с алкохол и се чудите какъв повод да използвате, за да поднесете някоя от тях.

Ето ви няколко полезни идеи, които ще оцените в подходящия момент:

  • Новодомци

Ако приближено до вас семейство се е устроило в нов дом, то със сигурност ще има редица поводи за наздравици. Една нетипична бутилка с любимото им питие, би била прекрасен подарък, особено ако не познавате интериора им и сте затруднени какво да им изберете.

Гостуването ви ще внесе приповдигнато настроение в новоказупеното жилище, а може дори да споделите напитката заедно. Когато умувате каква форма да закупите, преценете дали фамилията няма някакви предпочитания – животно или инструмент и т.н.

  • Рожден ден

Един от най-благодатните поводи, когато можем да донесем на стопанина нестандартна бутилка с уиски, ром или вино. Може би той се олицетворява с даден образ? Много удачно обстоятелство, което бихте могли да вземете предвид. Ако е дама, може да й поднесете роза – буквално, ако е рибар – шаран, а ако е маниак на автомобилите – джип. Примерите са многобройни, а изборът е оставен във вашите ръце.

  • Имен ден

Ситуацията с имения ден е не по-различна. Тук обаче инвестицията ще донесе още по-впечатляващ ефект, тъй като нали сте чували – не всеки идва на имен ден с подаръци. Повечето пристигат само за купона и подценяват уважителните жестове към домакините. Не бъдете от тези хора, а покажете специален подход, което несъмнено ще ви донесе морални ползи в следващ момент.

  • Обяснение в любов

Каквото и да ви казват, едно обяснение в любов не струва почти нищо, ако не е придружено от красив букет с цветя и класно вино. Ако дамата на сърцето ви пие ликьор, не се придържайте към виното, а стреляйте право в целта. Важното е да стоплите душата й и да й засвидетелствате внимание. Тя няма да пропусне да отбележи, че вие си спомняте две неща за нея – какъв цвят рози обича, както и кое е питието, което обича да си сипва вечер. Благодарността й ще бъде изразена подобаващо, изобщо не бъдете скептични.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org