Кои са трите най-популярните парфюми за жени?

Парфюмите са най-силната и концентрирана форма на ароматите предлагани на пазара. Те са по-силни и дълготрайни в сравнение със спрейовете за тяло и одеколони. Дизайнерските марки парфюми създават различни ароматни линии, които подчертават уникалните качества на всеки човек. Много хора ги използват като моден аксесоар, завършващ техния тоалет.

Тук ще ви представим 3 от най-популярните парфюми за жени:

Gucci от Gucciparfumi-gucci-by-gucci
Марката Gucci става известна през 1921 г., когато нейният основател Guccio Gucci, открива малък магазин за кожени изделия и за куфари във Флоренция, Италия. От чанти и кожени изделия, Gucci си проправя пътя в производството на луксозни и модерни дрехи за възрастни, деца и бебета, аксесоари, луксозни парфюми, козметика, бижута и обувки. С марката Gucci се предлагат аромати за мъже и жени, а като един от най-добрите и популярни парфюми Gucci са признати Gucci Deluxe за жени. Ароматът му е смес от круша и гуава, момина сълза, цвят на Тиаре, портокалов цвят, пачули, мускус и мед.

J’Adore L’Absolu от Dior
Christian Dior влиза в модната индустрия в средата на 1930 г. с продажбата на скици на шапки за женски списания. Благодарение на своя опит, работещ с най-добрите модни дизайнери, Christian Dior стартира своята модна къща през 1946 година. Като парфюмерист, той създава някои от най-добрите си колекции аромати като Miss Dior, Poison и Dolce Vita. Той все още е силно име по отношение на луксозните и популярни парфюми като Dior J’Adore L’Absolu се смята за един от най-добрите аромати. Всъщност той е с концентрирана формула и е по-силната версия на J’Adore. Той е с цветен аромат, създаден от турска роза, тубероза и жасмин.

Fuel for Life от Dieselparfumi-diesel-fuel-for-life
Марката Diesel е много известна със своята линия от облекла и аксесоари. Ароматът на парфюми Fuel for Life от Diesel за жени е съставен от касис, жасмин и пачули и звездовиден анасон, малина и хелиотроп за мъже. Женският Fuel for Life Limited “Bling” е сред най-добрите аромати за всекидневна употреба.

Разбира се това са една много малка част от най-популярните парфюми предлагани на парфюмерийния пазар в цял свят. Открийте подходящия за вас аромат сред много популярни в http://www.ivis.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC%D0%B8/.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org