Кога трябва да се обадите за пътна помощ?

Авто-мото

На пътя могат да възникнат редица непредвидени ситуации. По принцип това се случва, когато искаме бързо да стигнем до дестинацията. Ако и ние се сблъскаме с неочаквано събитие, свързано с повреда на нашия автомобил, не е необходимо да се справяме сами.

 Кога трябва да се обадите за пътна помощ? 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, можем да получим подкрепата, от която се нуждаете, и да избегнем ненужните нерви.

Кога имате нужда от пътна помощ?

Проблем със скоростната кутия? Спукана гума? Червена индикаторна лампа на арматурното табло? Или може би стъклени съдове? Затваряш очи и не знаеш какво да правиш. Вие сте разочаровани, защото не можете да успеете. Не е нужно да се грижите за себе си! В случай на повреда и сблъсък, шофьорите могат да ползват услугите на автомобилната помощ! Професионалната пътна помощ ще ви освободи от стреса и ще ви позволи да коригирате ситуацията. Кога да се обадите за пътна помощ? В случай на:

повреда на автомобил,

липса на гориво,

катастрофа

Като част от пътната помощ можете да очаквате незабавно отстраняване на проблема (при възможност), транспортиране, теглене на автомобила и приключване на необходимите формалности. Когато имаш катастрофа, никой няма глава за документи. Техническата помощ на пътя ще осигури необходимата подкрепа и ще пристигне възможно най-скоро, веднага след обаждане на диспечера и докладване на ситуацията.

Теглене като част от самопомощ Услугата за самопомощ

включва моторни превозни средства. Какви превозни средства могат да се превозват? Ако автомобилът не е годен за по-нататъшно шофиране, спешната служба може да транспортира:

леки автомобили,

джипове,

микробуси ,

камиони,

аварийни автомобили,

строителна техника,

мотокари ,

асансьори

мобилни платформи,

селскостопанска техника,

автобуси,

полуремаркета,

каравани,

мотоциклети,

АТВ

лодки и моторни лодки.

Не се притеснявайте, ако сблъсък или неизправност ви попречат. Пътна помощ гарантира бързо и безопасно транспортиране на автомобила до посоченото място. С атрактивни цени не е нужно да се притеснявате за високите разходи за теглене.

Обадете се за пътна помощ – запомнете това!

Преди да се обадите на пътна помощ, не забравяйте правилно да се погрижите за безопасността и преди всичко да окачите предупредителен триъгълник! Това е необходимо, дори ако сте успели да изкарате колата отстрани на пътя. Всички останали водачи трябва да са наясно, че по пътя им има препятствие, в противен случай може да се стигне до по-сериозен инцидент. С обезопасено превозно средство и облечена жилетка, можете да се обадите на службата за пътна помощ и да изчакате по

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org