Как да създадете ефектна баня за гости

Много място за съхранение на малки стаи

Къде можете да съхранявате всички ваши съдове за къпане, като кърпи, тоалетна хартия или почистващи продукти, в ограничено пространство? Елегантните решения за съхранение ви позволяват да подреждате всичко спретнато, дори и в малка баня за гости, за да изглежда стаята по-чиста и по-просторна. Тънкият висок шкаф е идеален, осигуряващ много пространство и създаващ спокоен визуален ефект. Една суета единица прави умно използване на пространството под умивалник, докато стената-вградени огледало шкаф може да включва удобни допълнителни функции, като тъкан кутия или електрически гнезда. Отваряйки пътя за почти неограничена свобода на дизайна.

За да направите вашата баня за гости просторна и уютна

Опитайте няколко прости трика, за да направите вашата баня за гости да изглежда по-голяма, отколкото всъщност е. Винаги избирайте за светло оцветени мебели. Това ще създаде впечатление за лекота във вашата баня. Използвайте допълнително осветление като прожектори в ниши и индиректно осветление, както и големи огледални повърхности, за да създадете усещане за по-голяма дълбочина в стаята. Включете прозорец, където е възможно. Освен че внасяте светлина в банята за гости, това също ще позволи редовна вентилация. В малките стаи без прозорци ефективната вентилационна система може да създаде свежо усещане за подобрено благополучие.

За да освежите вашата баня

Също така ви препоръчваме да изберете най-големите възможни плочки. Целта е да се създаде последователна повърхност с по-малко връзки, за да се даде на вашата баня гости ясна и хармонична структура и да я изглеждат по-просторни. За да завършите ефекта, изберете стилни аксесоари, като изкусно подредени ястия, вълнени вани или луксозни кърпи, които перфектно се координират с вашите мебели за баня.

Изберете любимия си дизайн от богатата гама ванилни колекции на Villeroy & Boch и проектирайте вашата баня за гости или тоалетна за гости, за да отразите личния си вкус. Открийте колекциите La Belle , Memento , Subway 2.0 и Venticello Villeroy & Boch.

Източник: https://mebeli-za-bania.com

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org