Как да разтълкуваме сънищата си

sunРазтълкуването на сънищата не е никак лесно занимание. Изискват се редица способности, като най-важните, от които са – интуиция и професионални познания.
Много интересен факт е, че многото информация тотално е объркала резултатите от съновниците и в много случаи даден сън може да бъде разтълкуван погрешно.

Съществуват и няколко прости правила, които са в помощ, при разтълкуването на сън:
– когато се събудите, ако сте сънували страшен сън, то задължително поемете дълбоко въздух и издишайте няколко пъти, например – 5-6 пъти. Подсетете се, че това е просто сън и продължете съня си …
– класически вариант, но много полезен – веднага щом се събудите, запишете съня на лист, в повече от 50 % от случаите, на сутринта сте забравили това, което сте сънували
– лош сън е на хубаво, а добър сън – на лошо. Помнете това правило и то ще Ви помогне при разтълкуването на конкретните сънища.

Можете да посетите онлайн съновник от където да разтълкувате лесно сънищата.

Важно е да знаете, че сънищата до голяма степен са плод на емоциите, които сте имали през деня.
По отношение на зодиите – препоръчваме да ги четете вечер, в края на деня, за да проверявате дали всичко, което Ви се е случвало, отговаря на истината, когато пише за Вашата зодия. Имайте предвид, че съновниците, зодиите в днешно време са превърнати в печеливш бизнес и се пазете от “професионална помощ” в даден момент.

В обобщение – не тълкувайте сънищата си буквално. Ако сънувате, че у вас се е промъкнал крадец, това съвсем не означава, че наистина ще Ви “нагости” разбойник, който да Ви обере.
Когато сънуваме, че някой ни преследва, това най-често означава стрес, че имаме тревоги в реалния живот. В подобни случаи е най-добре да се изправим лице в лице с проблема, а не постоянно да го мислим, следователно и сънуваме.

Много хора ползват онлайн платформи за тълкуване на сънища, опитайте и Вие.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org