Часовници Casio

Една от най-популярните марки, производители на часовници е касио.  Класически или модерен дизайн тези устройства намират винаги място на ръката ни особено когато държим винаги да бъдем точни. Няма как да изброим всички модели часовници касио, но ще се спрем на най-новите и иновативни такива, които още с представянето си предизвикват истински фурор. Сигурно сте чували за технологията, която касио внедри Wave Ceptor. Тя се отличава с висока чувствително за точност и с нейна помощ касио се превърна в един от най-точно измерващите времето модели. Дори швейцарската точност остана на заден план, след като часовници касио представиха моделите които са безупречно точни.

chasovnici_casioЯпонската марка дължи тази абсолютна точност на двадесет и четири часовия си период на калибриране.  Така те до секунда отмерват абсолютно безпрецедентно времето като дори се повлияват от това къде е местоположението на човека, който го носи. Същото се отнася и за сверяването на дата или часовата зона. Системата е толкова умна, че успява абсолютно автоматично да покаже и това с антената за калиброване  с която получава необходимият сигнал. С тези часовници касио няма да се притеснявате ако често пътувате в различни страни. Не се притеснявайте, че ще закъснеете за полета, Вашият помощник е на ръката Ви и ще напомни ако закъснявате.

От години касио са символ на функционалност и качество. Часовниците са повече от съвършени и това е факт, който в тестови лаборатории се доказва. Ако трябва да определим за какви по характер хора са предназначени тези часовници не бихме дали еднозначен отговор. Това се дължи на факта, че всъщност марката произвежда различни колекции като по този начин се стреми да обхване доста по-голяма аудитория от хора, нуждаещи се от качествен марков часовник.

Затова много потребители избират ръчният си аксесоар по неговият дизайн. Дамските и мъжките модели от колекцията G-Shock. Това са повече от уникални часовници като тук само ще споменем лимитираните часовници MRG-G1000HT-1A. От тях са изработени само 300 броя и да притежаваш това произведение на изкуството си е просто безценно.  Изработени са от метално тяло, което се захранва от слънчева батерия, а цвета на всеки един модел е с различен оттенък като се има предвид, че металът е ръчно кован чрез техниката  Tsuiki, която е позната  от векове.  Сребрсто сиви или медни цветове успява тази ръчна техника да извая. Толкова е здрав този корпус, че създателите му казват, че той е в пъти по-здрав от чистия титан.

Дългогодишните традиции при часовници касио ги правят уникални. Те са комбинация между функционалност, стил и здравина.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org