Аксесоари и калъфи за смартфони

caseЕдно е сигурно и то е, че днес, през 2015 година използваемостта на смартфони и таблети е нараснала значително.
Според неофициални данни, направени с вътрешни страници, интернет трафикът чрез мобилни устройства достига учудващите 35 %.

И така, замислете се – всеки един от нас използва смартфон. Обаче защитен ли е достатъчно той? Знаете ли, че едно малко падане и може да бъде повреден дисплеят или да се повреди компонент, което да направи така, че мобилното устройство да трябва да се замени, тъй като ремонта и поправката не са рентабилни…

И така, да си дойдем на думата – реално смартфон без протектор и защитен калъф си е истинско изпитание, което не Ви препоръчваме да пробвате.

Един калъф може да струва 5 лева, може да струва и над 100 лева, но всичко зависи от функционалностите, които предлага той, както и от какъв тип материя е изработен и какви са нивата на защита.
Важно е да знаете, че всеки кейс би могъл да предпази Вашият таблет или мобилно устройство, без значение от неговата цена, но наистина трябва да ползвате защитни аксесоари.
Ако се чудите кой аксесоар би подхождал на Вашият модел телефон или таблет, то можете да разгледате онлайн магазин Casebg.net, сайт в който ще намерите подбрани аксесоари за телефони, таблети, нетбуци и други мобилни устройства.

Много е важно да закупите калъф, който да отговаря на Вашият размер (най-често се използват инчове като мерна единица).

Не можете да закупите кейс, който да е 10 инчов за таблет, който е 7 инча по обективни причини.
В интернет пространството съществуват много снимки и видеа, които допълнително могат да Ви насочат кой кейс е най-подходящ за дадения модел устройство.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org