5 причини, поради които да посетите парк Бачиново в Благоевград

В тази статия ще Ви споделим причини, поради които да посетите един от най-красивите паркове в България, именно парк Бачиново
park6_aleq_bachinovo11
1. Паркът е прохладен, с прекрасна Природа. Обстановката презарежда с положителна енергия и прави деня на хората наистина успешен.

2. Спорт – ако решите да потичате или да покарате колело – това е точното място. Алеята от плажа до парка е дълга около 3 километра и идеалното място за разведрително каране на велосипеди. Велоалеята е чудесна, благоевградчаните вече не ходят по нея и позволява развиването на високи скорости.

3. На по едно кафе. Парк Бачиново е идеалното място за чаша кафе. Старият ресторант ГЪБКАТА е уникален, разположен в центъра на парка. Бар Кариби също се препоръчва.

4. На среща сред природата. Ако имате бизнес среща, то определено можете да разчупите стереотипа – среща в офис, и да си уговорите среща точно в този парк. Бавна разходка и разхождайки се винаги може да се стигне до успешна сделка.

5. На пикник сред природата
Това е идеалното място за разпускане със семейството. Подготвяте кошницата, одеалата и … на пикник. Парк Бачиново е твърде близо до града – само на 2 километра, можете да стигнете дори пеш. Река Бистрица пък е доброто място за изтудяване на бирата.

Научете повече за парк Бачиново от нашия сайт, бъдете винаги в час с Blagoevgrad.eu

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org
Add a comment

xzMh4