4 причини защо дамите избират СКРЪНЧИ ЗА КОСА пред обикновен ластик

Козметика

Какво е скрънчи за коса и защо напоследък толкова нашумя? Всички деца на 90те ще ме разберат – ние използвахме просто ластик за коса. Ластик – черен, бял, найлонов. Скубаха ни всеки път като го слагаха. После и ние се скубихме като го махахме. Ами да, ама добре дошли в 21ви век. Всичко се развива и индустрията за аксесоари за коса се развива. Предлагат ни всичко от ролер за къдрици без горене, до иновативни сешоари. Преработиха дори и най-обикновения ни ластик.

Търсихме информация за скрънчи от къде и как е произлязла тази дума. Не намерихме. Може и просто да сме пестили ресурс. А всъщност най-интересното е, че напоследък този сатенен ластик е доста популярен. На всякъде в интернет пространството ще намерите прически, различни видове скрънчи за коса, различни – цветове, материи, форми. А ние всъщност си направихме малък експеримент и прочетохме различни форуми по въпроса – “ЗАЩО дамите предпочитат точно СКРЪНЧИ за своята коса?”:

  1. Скрънчи е нов тип нашумял ластик – знаете много добре, че всеки се води по тренда. Гледаме какво е модерно и какво стои добре. От там произлиза и голямата “любов” към този аксесоар за коса.
  2. То е подходящо както за права така и за къдрава коса – Няма какво да ви убеждаваме в правотата на тази точка. Както споменахме по-горе има различни видове, които пасват идеално на различните типове коси. Дамите ги предпочитат, защото могат да направят различни прически с тях. И тук е момента да ви предизвикаме – напишете в търсачката “скрънчи за коса” и вижте колко различни модели се продават и колко много видеа има с всякакви прически.
  3. Скрънчито = “красив и мързелив ластик” – нещото, което слагаме на ръката си, когато не ни трябва. Знаете “синдрома на мързеливия ластик” – веднага като го свалим от косата си и остава на китката ни. Е, новото сатенено скрънчи стои една идея по-красиво на китките ни.
  4. То може да е перфектен аксесоар към всяко облекло – Защо ли? Доста дами предпочитат всеки техен аутфит да е придружен с точно определени обувки, или с точно определен колан. Когато излезете следващия път, огледайте се за дами носещи сатенено скрънчи, те задължително са го съчетали с обувките или дрехите си. Гледката е много приятна.

По-горе описахме 4 всеизвестни причини защо дамите избират скрънчи пред обикновен ластик. Надяваме се някои от тях да са ви помогнали да изберете своя аксесоар за коса. Да са ви предизвикали да използвате търсачката и да научите повече. Иска ни се да обобщим всичко с едно изречение:

В заключение –  на вид изглежда детско, но най-големият позитив е – че не уврежда косата.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org