Златни бижута актуални тенденции през 2017

Без значение дали подаръкът ви е предназначен за вашата приятелка, съпруга, сестра или майка, той без съмнение най-вече трябва да бъде напълно различен от останалите, които вече сте подарявали, да бъде уникален, красив и интересен. Не, този път не говорим за традиционните плюшени мечета и бонбони, които в действителност не са никак лоша идея, но сме почти сигурни, че вече сте ги използвали. Целта на тази статия е да ви запознае с най-добрите модели златни бижута (висулки) за тази година.

Златни бижута във формата на сърце

Неминуемо, щом се отнася за представителка на нежния пол, един от най-подходящите символи е именно сърцето. Ако вече сте разгледали колекцията от златни бижута от СОМАХА, то значи вие сте видели голямото разнообразие на такива модели. Кухите сърца са изключително интересни и нестандартни, но е важно да не са прекалено големи и обемни. Точно такъв модел е и двулицевото златно кухо сърце, което тежи едва 1.03 грама. Но в случай, че търсите нещо по-интересно и шикозно, то значи трябва да се спрете на златната висулка, която представлява медальон във формата на сърце с разминато начало и край. Инкрустирани са нежни и непрекалени камъчета от цирконий от лявата страна, които добавят нотка женственост и стил към целия накит. Друг също много интересен и красив модел, е отново сърце, но този път в чиято вътрешност са сложени още три малки сърчица.Залепени са едно до друго, а по средата има едно малко камъче цирконий. Ако искате да намекнете, че Купидон вече е минал през вас и е увековечил любовта ви, е отлична идея да заложите на златни бижута във формата на златно сърце, през което минава златна стрела.

Златни медальони кръстове

В случай, че знаете, че бъдещият получател на бижуто е вярващ, страхотен избор би бил златният медальон кръст, върху който е окачено малко сърце от сребро. Доста нестандартно, авангардно и същевременно стилно. Добър избор са и кръстчетата, които са смесица от бяло и жълто злато или пък тези, които имат камъчета цирконий. Един от най-нестандартните модели е асиметричният златен кръст с камъни, изключително подходящ е млади хора с различен поглед. В СОМАХА можете да намерите и много изчистени модели, подходящи за елегантен завършек към всеки тоалет.

Златни медальони буквички

Добре познатите на всички златни бижута във формата на букви също са много популярен подарък и то особено за дамите. Тези модели са доста известни и сред подрастващите младежи. Буквите се свързват с името на любим, любима или дори с името на домашен любимец. Необходимо е само да изберете големина, модел и дали да има камъчета. Такива колиета са налични при златните бижута от СОМАХА. Бъдете сигурни, че ще уцелите в десетката с такъв накит, който хем ще е достатъчно атрактивен, хем и достатъчно традиционен.

Златни медальони с преплетена шарка

Красив медальон от злато, изработен за да плени всяка жена, е именно този с множество преплетени златни нишки, върху които има поставени нежни камъчета, създаващи една великолепна окръжност. Това колие може да се носи както на по-обикновени, кежуъл дрехи, така и на най-елегантната и стилна дамска рокля. Негово безспорно и абсолютно предимство е самодостатъчността, която притежава. Безспорно всички кръгли медальони са широко почитани, именно заради вградената симпатия на хората към кръглите форми. Според проучвания, човек свързва всяка кръгла форма със слънце, което ни вдъхва сигурност. В СОМАХА можете да намерите много различни видове овални медальони, включително и във формата на слънце. Интересен модел е и комбинирания с вълни и птици, напомнящ за спокойствието на океана. Ако търсите нещо, което да е наситено със символика, златният медальон, който представлява три кръга, които се събират в едно е вашето бижу.  Ако пък желанието ви е да направите по-масивен подарък, бижуто, което е по оригинален модел на Булгари е изключително подходящо – съчетание на жълто злато и камъни цирконий.

Независимо дали си избирате златна висулка за вас или за подарък, в СОМАХА можете да се насладите на огромния избор атрактивни и традиционни златни бижута.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org