Жилищен комплекс MONA

Позволете ни да Ви представим “Жилищен комплекс Mona” – част от луксозен комплекс, подходящ за вълнуващи мигове и мечтан живот от младежи, завърнали се в България.

Модерният комплекс е изключително красив, уютен и с изключително удобно местоположение. Намира се в жилищен квартал “Манастирски ливади”,  в непосредствена близост до централна градска част на София, както и е изключително близо до природен парк “Витоша”,  и “Околовръстен път”.

Предлага спокойствие, предпоставки за водене на пълноценен живот. Едно от малкото неща, които трудно можете да си представите, без да посетите жилищен комплекс Mona на място, това е гледката, която се открива към Витоша. Тя трудно може да се изрази с думи и именно поради тази причина Ви съветваме, в случай, че търсите ново жилище, да посетите квартал Манастирски ливади и да разгледате комплекса. Обикновено и онлайн се съдържа необходимата информация, която се явява базова, като клиентите често пренебрегват гледката. Причината основно се крие в това, че повечето търсещи ново жилище, гледат вътрешното разположение на стаите, площа, и едва накрая се съобразяват с откриващата се гледка.

Естествено, съвременните купувачи на жилища са все по-взискателни и  трудно правят компромис.

Е, смело можем да заявим, че ако заживеете в комплексът, който по-горе споменахме, то ще се радвате на ежедневни вълнуващи моменти, радост и спокойствие.

Жилищните площи, които са на разположение в комплекс MONA, са двустайни и тристайни апартаменти, притежаващи co-sharing тип помещение, място за разходка на живущите с домашни любимци, вътрешен и външен паркинг и много други удобства, подпомагащи съвременният живот.

Очаква се проектът да приключи през Юни 2020 година, като на разположение са повече от 100 апартамента, над 100 подземни и надземни гаража и паркоместа.

Изпълнител на този проект е компанията BLD.bg, като определено Ви препоръчваме да разгледате и други проекти, реализирани от нея. Запитване за ново жилище можете да отправяте на телефон 359 888 508 508 или по електронен път, отправяйки го на имейл: home at bld.bg.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)