Заслужава ли си да закупим луксозен имот в Резиденшъл Парк?

Дом и семейство

Към момента инвестицията в луксозен имот остава една от най-сигурните. Локацията, архитектурата и типа строителство са сред ключовите качества, върху които фокусират вниманието си имотни агенции и купувачи. Два от най-големите имотни проекта у нас – Резиденшъл Парк в София и в Лозен, са дело на групата Линднер в България.

Имотите в двата жилищни комплекса бележат устойчиво търсене в последните няколко години. С какво успяват да спечелят инвеститори и купувачи? Заслужава ли си да закупите и/или наемете луксозен имот, който е част от един от двата жилищни комплекса?

На тези въпроси ще дадем отговори в следващите редове на настоящата статия. Тук ще ви представим ключовите предимства на модерните и функционлани жилищни комплекса – единият, намиращ се в с. Лозен, другият – в южната част на София.

Резиденшъл Парк София – качество и прецизност, които са високо ценени

Резиденшъл Парк София предлага удобството и комфорта на затворен жилищен комплекс. Той е сред най-големите проекти на строителната компания в България и включва широко разнообразие от жилища. Сред тях се отличават многофамилни, еднофамилни и редови къщи. Комплексът печели инвеститори с интегриранта модерна търговска и офис зона и началото на просторни зелени площи.

Възможностите за инвеститори и купувачи с интерес към сектора луксозни имоти в София са наистина добри. В комплекса са включени 3400 кв. м търговски площи, футболни и баскетболни игрища, а луксозните апартаменти, локализирани на партер, са с обособени индивидуални дворни пространства.

Unlimited Luxury Estates e една от водещите имотни агенции в столицата, към която можете да се обърнете, в случай че търсите имот за покупка и/или наемане в София Резиденшъл Парк. Компанията продава апартамент в Резиденшъл Парк София цени можете да видите в сайта. Офертите за имоти в Резиденшъл Парк София под наем са между €2.200 и €2.400.

Резиденшъл Парк Лозен –  цялостна концепция за комфорт и високо качество на живот

Лозен Резиденшъл Парк е другият не по-малко атрактивен жилищен комплекс, локализиран само на 12 минути път от София,  в тиха и приятна атмосфера, далеч от шума на столицата. Тук се предлагат всички удобства на затворения тип жилищни комплекси, сред които постоянен контрол на достъпа, видеонаблюдение, гаранционен мениджмънт, поддръжка на зелени площи и жилищни територии.

Жилищният комплекс е във фаза на разширение като към приключването му се очаква да предлага собствена търговска зона, училище и детска градина, както и спортен център. Офисните площи също са застъпени в изграждането на проекта. Всички проекти на Резиденшъл Парк целят да предложат отличната симбиоза между уютен дом, бизнес и обществен живот в естествена и хармонична среда.

Един от най-добрите партньори в търсене на имоти за покупка и/или наем на луксозен имот в модерния жилищен комплекс е Unlimited Luxury Estates. Компанията е тясно специализирана в семента с луксозни имоти и може да ви съдейства, в случай че жилищата на Резиденшъл Парк Лозен представляват интерес за вас.

Unlimited Luxury Estates продава апартамент в Резиденшъл Парк Лозен – цена от €438.000 до €677.502. Имотната агенция може да ви предложи и актуални оферти за наем на жилище в комплекса.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org