Защо трябва да си купим следните 4 Acer продукта от www.notebook.bg

„Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

Acer пусна на пазара своя нов таблет с име Iconia A1, който има 7,9 инчов  екран. Екрана на таблета е с технология на дисплея IPS. Така потребителя може да вижда много по-добре. Най-съществената промяна която направи Тайванската компания е дългия живот на батерията която издържа вече повече от 8 часа.

Таблетът Iconia A1 се очаква да бъде Троянския кон на Ейсър в силно конкурентния пазар на евтините таблети, където най-важния компонент е именно цената му.

„Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

Моделът Acer Aspire E1-531-B8302G50Mnks също се предлага в онлайн магазина www.Notebook.bg на цена 549 лева. Това е един среден клас лаптоп който ще се ползва за стандартна офис работа, без използването на тежки графични приложения които изискват големи ресурси. Големия му твърд диск му позволява да се съхраняват доста голям обем от програми, приложения, снимки или други файлове.

„Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

Моделът Acer Aspire P3, който работи с Windows 8 има сензорен дисплей 11,6 инча и се предлага от e-shop-а www.Notebook.bg вече и в България на цена 1449 лева. Процесора му е Intel Core i3 1.40GHz  а твърдия диск е 120 GB/SSD. Аcer очаква точно с този модел да може да привлече средната и висшата аудитория която търси по-качествени хибридни лаптопи които имат по-сериозни производителни възможности.

„Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

Хибридът Aspire R7 е флагмана на компанията Ейсър за тази година като залага освен на много добри показатели inside ала и на екстравагантната си външност която му позволява да се прибира по различни начини. Клиентите които ще го купят ще имат уникалната възможност да работят на лаптопа по класическия начин но и като таблет тъй като екрана му е touchscreen.

„Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

Ако още нямате лаптоп, но търсите активно да намерите Вашия в морето от предлаганията от десетки магазини, едно посещение в офиса на notebook.bg ще Ви убеди защо да си го купите именно от там. Качеството на обслужването е на високо ниво, сервиза им е много добър и предлагат много гъвкави решение за отложено плащане.

Заповядайте и честит първи лаптоп.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org