Защо ламинираният паркет е правилният избор за вашия дом?

Дом и семейство

Ламинираният паркет е новост, която се определя като най-иновативният тип подова настилка. То се характеризира основно с наличието на големи плочи и дъски, които го правят изключително лесен за монтиране. Плоскостите могат да бъдат нарязани във всяка форма в зависимост от желанията на клиента.

През последните години неговата употреба се увеличи двойно, поради многобройните си предимства. Като цяло можем да кажем, че настилката се поставя винаги върху под, който предварително се наслоява с пяна. Едното предимство на това е, че изолира от звук, температура и влага.

Пазарното му разнообразие днес е огромно, така че няма да бъдете ощетени от избор. По принцип във всеки конкретен случай, когато дадено лице влезе във вашата къща или офис, подът е първото нещо, което гледа и съответно му прави впечатление. Именно поради това е важно да изберете възможно най-добрата опция.

Всъщност ламинираният паркет е този, който се отличава най-много и то не само поради своите плюсове, които изброихме. Ако искате да се запознаете по-детайлно относно него останете с нас и продължавайте да четете, тъй като днес ще ви го представим нагледно.

Незаменима издръжливост

Най-забележителната характеристика на паркета е неимоверно неговата издръжливост. Тя действително не може да бъде сравнена с абсолютно нищо. Благодарение на своят специализиран слой, продукта е устойчив на повечето неща, които по принцип са опасни за подовите настилки.

Към това число отнасяме задължително домашните любимци. Ако имате куче или котка предполагаме, че знаете какви щети могат да нанесат на пода, дори да е от масивно дърво. Когато разполагате с ламинат обаче, не е нужно да се притеснявате, защото той няма да бъде повлиян от лапите на вашите другари.

Покритието, което е познато като ‘‘ износващ слой ‘‘ лежи в основата на приспособлението. Точно то му позволява да устоява на всякакви видове смущения и удари. Многобройните му слоеве го възнаграждават с по-високо ниво на устойчивост за разлика от добре познатата дървесина .

Напредъкът на технологията е толкова забележима, че сега е възможно да получите вариант, който да бъде изцяло устойчив към влагата. Явлението е най-опасният вредител особено в кухнята и банята на повечето домове, но с помощта на продукта вие веднъж за винаги ще се насладите на спокойствие и уют.

Здравословни преимущества

Освен лесната си поддръжка и вечна издръжливост, колкото и изненадващо да звучи подовата настилка  има и няколко ползи за здравето на своите потребители. Случвало ли ви се е след като поставите новият си килим в хола да останете шокирани от факта, че вие и вашето семейство страдате от алергии ?

Използвайки ламината вие ще се предпазите от това, тъй като изобщо няма да се налага да поставяте килим. Плоскостите не пропускат топлина, което означава, че когато помещението бъде загрято вие ще се наслаждавате на спокойно преминаване. Така ще се сдобиете, както със здраве, така и с чиста атмосфера в дома.

Друго нещо, което задължително трябва да отбележим е неговата достъпност. Продукта е относително евтин за услугите, които предава, така че дори да сте на бюджет отново можете да направите дългосрочен план за инвестиране в него.

Откъде да си закупим най-добрият паркет ?

Домът е вашето царство и най-голям актив, именно поради което е важно винаги да се грижите за него, за да може то да отвърне по същият начин. Поставянето на под от висок клас във всяко едно помещение е ключова стъпка към постигането на точно това.

Разбира се преди да организирате вашият план е нужно да посетите магазин откъдето да го закупите. А къде по-добро място от онлайн магазина – siko.bg . Тук ще откриете най-добрите стоки на супер изгодни цени. Плоскостите им са изградени от първокласни материали, притежаващи висок стандарт.

Наред с това, разглеждайки каталозите им ще попаднете и на други продукти с които домът ви ще засияе. Ето затова силно ви препоръчваме да им се доверите. Също така при тях получавате не само надеждни елементи, но и множество предимства, като клиент, така че възползвайте се още сега.

Оцени тази статия